Полагане на арт мазилки и декоративни бои

Декоративните мазилки водят началото си от древен Рим. Огромните количества мраморен прах- получени в резултат от изработените статуи, намерили ново приложение. Примесени с други естествени съставки, те формирали нов продукт за стенни декорации.

В Шоурума на Артра - от представените в него мострени пана и изящни арт пространства, ценителите на естествената красота имат възможност да избират между вид декорация, приложение, цветова гама, финиш, опция за 3Д ефект, защита на покритието … Насладете се на усещането за красота, изящество и традиция, формирана в години развитие и усъвършенстване на продуктите. Безвредни за хора, на водна основа, с естествени съставки, сертифицирани от "Bureau Veritas" според стандарти UNI EN ISO 9001:2008 и UNI EN ISO 14001:2004.

Ние предлагаме услугата по професионално полагане на продуктите, тъй като качеството е не само в състава на декоративните бои и мазилки, но и в майсторството на този, който полага- според оригиналната италианска технология и изисквания за работа. Нашите стандарти гарантират вашето удовлетворение и изисквания.

Имидж, стил, артистично настроение, страст в амбициозния Проект АРТРА (ARTRA), представен с удоволствие от нас – за Вас, нашите партньори и клиенти. Топлината и творческия дух на южните острови може да пресъздаде вълнуваща атмосфера в дома ви… Възползвайте се от нашите ТОП предложения!