КАРАВАДЖО
Какво е КАРАВАДЖО?

Караваджо - тъмносиньо небе, обвито в прегръдката на пухкави облачета, изтъкани от фин зефир и флиртуващи със светлината. Елегантна релефност и експозиция на светлосенки- изтънчена визуализация на ефектно декоративно покритие, каквото е Караваджо.
Стилните багри на декорацията се формират от ясно изразените, силни контрасти на светлината и сянката, експресивната простота, енергичния обем моделиране, насищане и цвят. Това е емоционално преживяване, обвито в мекота и нежност- метод, който създава комфорт и наслада за сетивата.


Декорация за вътрешни стенни повърхности с декоративен ефект, тип КАРАВАДЖО за кадифен ефект. Декоративно покритие за стена, нетоксично, без пожълтяване, пропускливо за водни пари, с аромат по време на приложението, устойчиво на гъбички и бактерии. КАРАВАДЖО обединява нежната и фина елегантност на венецианската мазилка, текстилната мекота и пречупването на светлината, характерна за древните стенни тъкани. КАРАВАДЖО позволява да се получи ефект, който не може да се постигне с традиционни системи и покрития, творчество или декоратор, като има възможност за получаване на различни ефекти във всяко приложение и оригинална адаптивност във всеки интериор.

Методи на приложение


Има 3 различни метода на приложение: ефект „Спатолато“, ефект „Дамаскато“ и ефект „Брокато“. Прилагат се 2 слоя от покритието. Грунда се полага с валяк, а декорациите- с подходящи инструменти- прозрачни маламашки.

Видео клипове:
Colorificio Spiver - Caravaggio Broccato
Colorificio Spiver - Caravaggio Spatolato
Colorificio Spiver - Caravaggio Damascato