КАРАВАДЖО ПЪРЛ
Какво е КАРАВАДЖО ПЪРЛ?

Странно е понякога действието на живата природа. Плътта на мидата, приела в себе си чуждото тяло- от „враждебната“ външна среда, постепенно и бавно, с грижа, усърдие и внимание, го трансформира в безценното си вътрешно украшение. Перлата събира в себе си мекотата- която скрива острите ръбове на неправилната форма, вграждайки себе си в своята перла. Караваджо Перла постъпва по същия начин- перлената структура влива нов живот във вените на неодушевената декорация, като дава мекота, блясък, вътрешна динамика и дълбочина, която обаче е незнайно бездънна.. И всичко това с финес и благородство, аристократично небрежно и преливащо от светлина- КАРАВАДЖО ПЕРЛА!!!
Кадифена мекота, комбинирана с перлен ефект – КАРАВАДЖО ПЪРЛ!
Декорация за вътрешни стенни повърхности с декоративен ефект, тип КАРАВАДЖО за кадифен ефект.


Декоративно покритие за стена, нетоксично, без пожълтяване, пропускливо за водни пари, с аромат по време на приложението, устойчиво на гъбички и бактерии. КАРАВАДЖО обединява нежната и фина елегантност на венецианската мазилка, текстилната мекота и пречупването на светлината, характерна за древните стенни тъкани. КАРАВАДЖО позволява да се получи ефект, който не може да се постигне с традиционни системи и покрития, творчество или декоратор, като има възможност за получаване на различни ефекти във всяко приложение и оригинална адаптивност във всеки интериор.

Методи на приложение


Има 3 различни метода на приложение: ефект „Спатолато“ , ефект „Дамаскато“ и ефект „Брокато“. Прилагат се 2 слоя от покритието. Грунда се полага с валяк, а декорациите - с подходящи инструменти - прозрачни маламашки.

Видео клипове:
Colorificio Spiver - Caravaggio Broccato
Colorificio Spiver - Caravaggio Spatolato
Colorificio Spiver - Caravaggio Damascato