ТРАВЕРТИНО
ТРАВЕРТИНО

Зазидани кристални очи в безкрая на своята концентричност, застинали в скалната снага на хоризонта. Вода, която нежно ги гали, полира до блясък техните жадни зеници, за да могат те да омагьосват вперените в тях, търсещи съвършенство погледи. Ръбове на светещите в тях кристали като семафори отмерват времето на закъснелите влакове, покрити с пелерината на дневната светлина и очарование. Камъкът търси призвание за своята същност, попивайки светлината, търсейки вдъхновение, уверен в своята вътрешна сила и благородническо потекло.

Аристократичен ефект на известния италиански мрамор с абсолютно иновативни стилове. Създавате тонове, усещания и цветове, които не можете да получите и разгърнете с помощта на ТРАВЕРТИНО.


Невероятно красив декоративен ефект, получен чрез симбиозата от два продукта: Ню Консепт ефект Травертино и Арте Чера Топ.

Използваните суровини (вар и пчелен восък) придават на покритието засилен естествен ефект. Успехът на Ню Консепт ефект Травертино е в благородния му външен вид, в общата му многостранност и универсалност на приложение. Поради своята възвишеност и специален ефект, Ню Консепт ефект Травертино може да се използва за обогатяване на обществени и частни обекти, стар стил, но също така класически, неокласически, модерен, етно, др. Перфектно дишащ, без поява на гъбички и бактерии, с отлична измиваемост.

Методи на приложение


Прилагат се 2 слоя от покритието. Грунда се полага с четка за боядисване, върху перфектно гладка и чиста повърхност. Декорациите изискват използване на специални професионални инструменти и техники на приложение.

Видео клип:
Colorificio Spiver - Travertino