ДЗЕФИРО
ДЗЕФИРО

ДЗЕФИРО - Как би изглеждал един небесен свод, обсипан със звезди, тайнствени далечни светлини и вътрешната тръпка на неизвестното, впило всевиждащите си очи в нас… пренесен в дома?
Дзефиро претворява обкръжаващата ни среда в топло и уютно място за отдих, развлечение и/или почивка.. Насладете се на нежните тонове и артистичен почерк на този зашеметяващ проект, обсипан с безброй звезди и с дъх на космически прах - от Артра!

Дзефиро- декоративно покритие с металически ефект. Наподобява полъх от силен вятър, наситен с скъпоценен пясък.
Зрънца, обвити в ценно злато или смес от сребро, създавайки уникален пясъчно-метален ефект. Класически стил с ярко изразена индивидуалност.Елегантен финиш, който се характеризира с прекрасни метални отблясъци и пясъчни микрони, които се открояват и придават лек ефект на светлосенки, както и фантастичен перлен ефект.

Методи на приложение


Прилага се 1 слой от покритието. Грунда се полага с валяк, а декорациите- с професионални инструменти. Декорация и защита на външни и вътрешни повърхности с акрил силикат, водно отблъскващ и устойчив на водни пари, тип ДЗЕФИРО, приложен и завършен- със специален инструмент- четка за професионална употреба.

Видео клип:
Colorificio Spiver - Zephyro