Изработка на АРТ подове

АРТ подовете са сравнително ново направление в иначе богатата гама от съществуващи подови настилки. Те се отличават главно със своята уникалност на изпълнение, но имат и нужната функционалност. Арт подовете са високо ценени заради творческия си заряд, индивидуалността на изпълнение и излизане извън рамките на стандартното. Всеки клиент може да „насочи“ тази система според собствените си артистични търсения, желания за експозиция и нюанси според интериорното обкръжение.
При арт подовете движещата сила е творческата енергия на твореца, неговата визия за конкретното пространство, съчетаване на цветови гами и нюанси. Рисуването със специални бои, влагане на емблеми, фирмени лога, семейни гербове и други подобни (естествени материали и елементи)- разширяват обхвата на възможните презентации на този тип подови системи. Ние- творческият екип на Артра, можем да създадем за Вас това, което вашето въображение рисува и търси! Възползвайте се от представените високо естетически продуктови системи, защото ние създаваме уникални подове за ВИП клиенти!

Полагане на арт мазилки и декоративни бои

Декоративните мазилки водят началото си от древен Рим. Огромните количества мраморен прах- получени в резултат от изработените статуи, намерили ново приложение. Примесени с други естествени съставки, те формирали нов продукт за стенни декорации.
В Шоурума на Артра- от представените в него мострени пана и изящни арт пространства, ценителите на естествената красота имат възможност да избират между вид декорация, приложение, цветова гама, финиш, опция за 3Д ефект, защита на покритието… Насладете се на усещането за красота, изящество и традиция, формирана в години развитие и усъвършенстване на продуктите. Безвредни за хора, на водна основа, с естествени съставки, сертифицирани от "Bureau Veritas" според стандарти UNI EN ISO 9001:2008 и UNI EN ISO 14001:2004.
Ние предлагаме услугата по професионално полагане на продуктите, тъй като качеството е не само в състава на декоративните бои и мазилки, но и в майсторството на този, който полага- според оригиналната италианска технология и изисквания за работа. Нашите стандарти гарантират вашето удовлетворение и изисквания.
Имидж, стил, артистично настроение, страст в амбициозния Проект Арте на Спивер (Arthe Spiver), представен от Артра – за Вас, нашите партньори и клиенти. Топлината и творческия дух на южния остров Сицилия може да пресъздаде вълнуваща атмосфера в дома ви… Възползвайте се от нашите ТОП предложения!

МТ възстановяване

Микротопинг.. красива материя, която обгръща всичко като плът, поглъща го и го претворява в ново, изискано и модерно. Микротопинг е перфектното решение когато:

Имате стари мебели, които бихте искали да възстановите и да върнете блясъка им, без да се налага да ги демонтирате? Не отделяте финансови средства за нови мебели, няма поставяне, последващо монтиране. Избягвате излишни разходи, главоболия и усилия;
Искате да имате модерна кухня, баня, кът за спокойствие от напрегнатия делник? Нашето предложение и топ решение е Микротопинг сега- модерен, с избрани от вас нюанси, финиш и начин на приложение, за красив и модерен дом;
Имате стара, но здрава маса или пък отдавна забравено в мазето бюро, което обира паяжини? Ние ще се погрижим да приложим технологията за възстановяването му и да ви го върнем в пълния му блясък.

Ние може да възстановим подовите повърхности във вашия дом, вила, ресторант, заведение, хотел- с желани от вас цвят, нюанси, финиш, начин на приложение. Лесно почистване и поддръжка!

Стълбите ви придобиват артистична красота и нестандартен вид, който е модерен и търсен от клиентите в цяла Европа. Създавате уникално усещане за топлина и уют във Вашия интериор.

Елементи от интериора- вази, малки шкафове, кутии, аксесоари.. Нов живот за старите ви мебели. Възползвайте се от нашите топ предложения за Вас! Ние създаваме модерна и красива обкръжаваща среда – по ваше желание и изисквания.

Възползвайте се от нашите предложения и възможности, няма да останете разочаровани! Американска технология, италиански дизайн и българския творчески дух на „Артра“- това, от което се нуждаят вашите овехтели мебели. Заповядайте в нашия Шоурум, за да научите повече!

Изработка на стени от гипсокартон

Изработка на стени и/или стенни елементи от гипсокартон. Фина шпакловка и изравняване на стенни повърхности. Предлагаме услугата като подготвителен етап за създаване на гладка и хомогенна повърхност- идеална за нанасяне на последващ пласт/пластове от декоративни бои, мазилки, Микротопинг, артистични пана и интериорни елементи.