Микротопинг система
Какво е Микротопинг ®?

Микротопинг ® е полимерно, модифицирано покритие на основа цимент, създадено за да бъде използвано в няколко тънки като покритие приложения. Микротопинг ® е високо устойчив на изтъркване и прилепващите свойства позволяват, това покритие да бъде използвано в широка гама от повърхности- включително бетон, стомана и дърво.

Защо да използваме Микротопинг ®?

Микротопинг ® може да бъде използван за вътрешно или външно приложение, за да се постигнат много различни изисквания относно павиращи и подови покрития. Микротопинг ® е перфектен за възстановяване на стар бетон или може да бъде използван за завършване на съществуващата повърхност от ново строителство.

Приложение Микротопинг ®?

Подове и стени Микротопинг ® е една от най-разнообразните системи, които могат да бъдат използвани вертикално , като позволяват стени и под да имат непрекъснатост, приемственост в дизайна и външния си вид.

Декоративен и защитен

Микротопинг ® защитава срещу замръзване, размразяване и корозия причинена от соли. Микротопинг ® има висока устойчивост на износване, огъване и натиск, които го правят перфектен продукт за възстановяване на бетон.