Сассоиталия подова система
Какво е Сассоиталия?

Системата за подови повърхности САССОИТАЛИЯ е комбинация от историческата италианска подова мозайка и съвременните полимерни технологии. Така се създава една уникална система за равномерно и постоянно разположена настилка с екзотични мраморни агрегати. При дебелина от 2-4см вие можете да видите Сассоиталия върху прясно нанесен или стар бетон, правейки я перфектна настилка за ново строителство или възстановени проекти. Възможни са създаването на геометрични форми и специфични цветове, и комбинации, което още повече разкрива красотата, уникалността и творческия потенциал на покритието.

Защо Сассоиталия?

Поради естеството си, Сассоиталия има много предимства пред други подобни системи с видими камъни:

Екзотични агрегати могат да бъдат използвани с малко допълнителни разходи
Светли, ярки цветове (вкл. Бяло) могат да се използват
Тънкослойно приложение за площи с фини отклонения в нивото
равномерно и последователно изложение на агрегатите и матрицата
Лесно е за смесване и приложение
Вътрешно и външно приложение
Могат да бъдат полирани
Висока еластичност и якост на натиск

Сассоиталия- поддържане

Сассоиталия е лесно да бъде поддържан чист и е устойчив на петна. Част от системата изисква една специфична запечатка. Този тип запечатки ще увеличат цвета, предпазят запрашването и защитят срещу солна ерозия в крайбрежните райони, и среди на замразяване/ размразяване.

Полиране на Сассоиталия?

Полираният бетон бързо се превръща в избор на архитектите за вътрешни подове и Сассоиталия се вписва в тази категория. Когато устойчивото или зеленото строителство са под внимание, тогава полирането на Сассоиталия може да бъде търсения отговор. Защото поради бързото си втвърдяване в началото, то може да бъде полирано по-бързо отколкото повечето видове бетонни повърхности.

Сассоиталия- приложение

Сассоиталия е перфектна за частни домове, задни дворове, тераси или за обещствени обекти като площади, тротоари и авенюта. Пешеходният или пътен трафик има полза от Сассоиталия и нейните противохлъзгащи свойства- при мокри и сухи условия. Поради монолитната си структура, Сассоиталия не подлежи на депресии или увреждане, осигурявайки последователен резултат през годините.

Сассоиталия- цветови схеми: