Щампован бетон – характеристики и ползи
Какво е щампован бетон?

Щампованият бетон на Айдиъл Уърк е използван в много уникални среди на обкръжение- вътрешни и външни. Щампованият бетон е лесен за почистване и се нуждае от малка поддръжка. Много повърхности могат да бъдат представени и имитирани, вкл. шисти, камък, тухли, калдъръм или дори дървени дъски, но с трайността на бетона. Подово отопление може да бъде вградено, за да придаде топло посрещане за вътрешните подове.

Защо да използваме щампован бетон?

Традиционните павиращи системи като естествен камък, фиксирани павета и плочи са обект на непрекъснати проблеми. Движение в земната повърхност, петна, плевели и мъх са само някои от често срещаните проблеми, които трябва да се имат предвид. Системата на щампования бетон елиминира много от проблемите на традиционните павирани покрития, тъй като щампованият бетон е монолитен по структура и нашите продукти увеличават устойчивостта на изтъркване и запечатват повърхността. Щампования бетон е неподвластен на времето и ще продължи да изглежда добре за много години напред.

Изразете вашата уникалност чрез бетона

Комбинирането на цветове, шарки и шаблони може да достави личен характер на вашия архитектурен пейзаж. Използвайки различни цветни комбинации и артистичен усет, вие ще можете да украсите всяко околно пространство, класическо, модерно или съвременно. Щампованият бетон стана избора на хората с творческа натура и висока очаквания.

Работейки съвместно с природата

Бетонът е устойчив строителен материал, който има много малко въздействие върху околната среда в сравнение с други строителни материали. Пясък, цимент, агрегати и вода са основните компоненти на бетона, като всички те внасят своя цвят, шарка и творчество, за да го направят по-естетичен. Строителството с бетон има смисъл за вас и бъдещето на околната среда.