АРТ ШОУРУМЪТ НИ В ГРАД СОФИЯ Е ОТКРИТ! ЗАПОВЯДАЙТЕ НА бул. „акад. Иван Евстратиев Гешов“ 100

АРТИСТИЧНА ДЕКОРАЦИЯ НА ИНТЕРИОРА С МАЗИЛКИ ТИП „ГАЛАКТИКА“

Артистична декорация на интериора с мазилки и уникален художествен дизайн от Артра

 

Какво е артистична декорация?

Артистичната декорация попада в най-високият клас художествено творчество. Тя е висшата форма на изкуство и се вписва идеално във всяка интериорна среда. Последното и поради факта, че тя е в пълен синхрон с цялостната дизайнерска концепция на средата, за която е предназначена.

 

Защо е необходима артистичната декорация?

Търсенето на по-артистични, модерни и стилни дизайни, определят появата и търсенето на този тип дизайни. Те създават емоция и притежават собствен живот с средата на своите притежатели. Домът се превръща в елитна среда, в своеобразна галерия на изкуството и желано лично пространство за  отдих.

 

Какво послание отправя артистичната мазилка?

Арт паното, нарисувано с мазилки е картина, която ви позволява да получите естетическо наслаждение със своята невероятна красота и стил. Целта е да се получи пълна хармония и баланс между отделните елементи на интериорният дизайн. Мазилката като част от него е важен акцент и допринася за неповторимата украсата на средата, в която е поставена.

 

Многообразие от различни дизайни и стил на изпълнение?

Всеки проект е индивидуален и съобразен с желанията на клиента. Възможни са постигане на безкрайно много видове дизайни, изпълнени професионално с различни художествени техники. Нашият творчески екип е реализирал във времето различни по мащаб, вид, изпълнение проекти. Нашите клиенти винаги са били удовлетворени и очаровани от неповторимият почерк на Артра.

 

 

Къде можете да поручите повече информация?

Артра Шоурум София – бул.“Акад. Иван Е.Гешов“ №100 и Галерия Артра Пловдив, бул.“Христо Ботев“ №92 В, ниво -1. Заповядайте при нас! Артра- уникални идеи, иновативни повърхности!

 

Ние създаване неповторими артистични творби за вас!

Sharing is caring!

admin

About admin

 Шоурум

Артра - италиански бои и мазилки

гр. Пловдив
бул. Христо Ботев 92 B, ниво - 1

гр. София
бул.  „акад. Иван Евстратиев Гешов“ 100

Свържете се с нас

+ 359 32 390 722

+ 359 898 448 218

office@artra.bg

www.facebook.com/bg.artra

© 2018 Artra. Изработка на сайт: F4D

Артра – Уникални идеи, иновативни повърхности!