Декоративни мазилки с артистичен ефект

Декоративни мазилки с артистичен ефект

Декоративни мазилки с артистичен ефект. Добре дошли на интернет страницата на Артра- в безграничния свят на изкуството и интериорния дизайн! Ние сме професионален екип, който създава артистичен дизайн от 2016г. Представяме на вашето внимание уникални и иновативни италиански мазилки с артистичен ефект- интериорни решения за всеки дом, офис, вила, ресторант, хотел. Artra® е марка, който претворява в реалност вашите творчески търсения и желания като създава освен перфектни мазилки, още и дизайнерски арт проекти, картини, пана.

 

Декоративни мазилки с артистичен ефект?

Артистичен.. какво е значението на това прилагателно? Според речника на Merriam-Webster , значенията са „отнасящи се до или характерни за изкуството или художествените предмети на художниците, художествен успех“. Ако обвържем дизайн и интериор с артистичен, тогава получената компилация е с много висока художествена стойност и значение за аранжиране вътрешното пространство. Декоративни мазилки с артистичен ефект или арт изпълнения с мазилки е широка категория, която обхваща множество техники и способи за рисуване, които са приложени за различни по вид повърхности.

 

Разлика между декоративно изкуство и артистичен дизайн?

Каква е разликата между декоративното изкуство и декоративни мазилки с артистичен ефект? Към първия вид изкуство спадат керамиката, създаването на мебели, бижута, текстил  като при него полезността и красотата са вплетени. При артистичния дизайн се включват елементи и на изобразителното изкуство – включително картини, скулптури, рисунки, акварел, графика, архитектура, а мазилките са също част от това семейство. Те допринасят за цялостната визия на пространството и неговото съвършенство.. или  поне ясно изразения стремеж към него. Декоративни мазилки с артистичен ефект са естетически удовлетворяващи, креативно създадени и високо художествени. Те изискват специални умения и професионално познаване на материала, техниките, инструментите и тяхното съчетаване.

 

Визуалния артистичен дизайн и ефекти

За да създадете артистичен дизайн, вие от една страна би трябвало да имате цялостна, балансирана концепция за интериорен дизайн, а от друга- да познавате възможностите, чрез които ще можете да я реализирате с успех. Относно интериорния дизайн- Артра може да ви окаже съдействие, да даде препоръки и полезни съвети, но е важно да има създадена цялостна визия като Проект от архитект или дизайнер, върху която да се работи. Изберете цветова схема или гама от нюанси. Ще уточним цветовете заедно, след което – с направените от нас мостри, вие ще можете на място да прецените дали това са „вашите“ цветни нюанси. Ще имате възможност да видите цвета при естествена светлина, според помещението и осветеността, която имате, което  е съществено при избора на правилния цвят.

Относно възможностите, ние можем да ви даде съвсем основно следните няколко ценни насоки относно цветове, за да започнете:

 

„Цветни“ съвети

В случай, че търсите по-фин вид на покритието, бихте могли да използвате два различни нюанса върху един дизайн. Например: различни фигури от дизайна да бъдат в нюанси на един цвят. По този начин се постига визуално елегантност. В още по-концентрирания вид, това представлява използването на контрастни цветове.

Относно цветните дизайни, можете да сътворите безкрайно много вариации и декорации, които вашето въображение сътвори.  На първо място ви препоръчваме да изберете своята тема. Най-лесните са рисуване на определени очертания, силуети, фигури без много детайли. Те ще придадат впечатление за раздвиженост в дизайна, но няма да бъдат нещо от типа „Уау!“. Можете да използвате теми свързани с природата, абстрактни дизайни, нещо класическо или модернистично.. всичко зависи от вас!

 

Артра –уникални идеи, иновативни повърхности. Посетете ни ни потърсете в Шоурум залите ни в София, Варна или Пловдив.

 

Екип Артра