АРТ ШОУРУМЪТ НИ В ГРАД СОФИЯ Е ОТКРИТ! ЗАПОВЯДАЙТЕ НА бул. „акад. Иван Евстратиев Гешов“ 100

Дизайнерско изпълнение на Арт проекти с италиански мазилки от Артра

Дизайнерско изпълнение на Арт проекти с италиански мазилки от Артра

 

 

Дизайнерско изпълнение?

Дизайнерското изпълнение е дейността по реализация и по-трудната част от всеки арт проект. Създаването на идеен проект за стилна и модерна обкръжаваща среда е едната част. От друга страна- качественото изпълнение и максималната близост с идеите в проекта е финалният завършек на такъв тип ТОП проекти.

 

 

Какво е Арт проект?

Създаването на неповторим, модерен дизайн, определят появата и търсенето на този тип проекти. Те са по-различни от шаблонното изпълнение и се характеризират с богато наличие на разнообразни художествени елементи и похвати. Личното пространство се изпълва с емоция, ярък почерк и се преобразява в стилна, елитна среда.

 

 

От какво зависят арт проектите?

Дизайнерското изпълнение като част от арт проектите е важен акцент на интериорната среда. То трябва да балансира между стила на средата, желанията на клиента, художествените идеи и тяхното претворяване в точно определен дизайн.  Това е, което отличава обикновеният от високохудожественият дизайн.  В този случай говорим за дизайнерско изпълнение.

 

 

Многообразие от стилове на изпълнение

Всеки дизайнерски проект е различен. Целта на всеки един е да се впише идеално и да балансира с останалите интериорни елементи в средата, в която е поставен. Артра създава разнообразие от красиви дизайни, които се харесват на клиентите. Те се впечатляват от неповторимото дизайнерско изпълнение от страна на творческият екип на фирмата.

 

 

Къде можете да получите повече информация?

Артра Шоурум София – бул.“Акад. Иван Е.Гешов“ №100 и Галерия Артра Пловдив, бул.“Христо Ботев“ №92 В, ниво -1. Заповядайте при нас! Артра- уникални идеи, иновативни повърхности!

 

Ние създаваме неповторимо  артистично и уникално дизайнерско изпълнение за вас!

Sharing is caring!

admin

About admin

 Шоурум

Артра - италиански бои и мазилки

гр. Пловдив
бул. Христо Ботев 92 B, ниво - 1

гр. София
бул.  „акад. Иван Евстратиев Гешов“ 100

Свържете се с нас

+ 359 32 390 722

+ 359 898 448 218

office@artra.bg

www.facebook.com/bg.artra

© 2018 Artra. Изработка на сайт: F4D

Артра – Уникални идеи, иновативни повърхности!