Дървени подове

Дървени подове Мацонетто: Дървени подове и паркет 100% Произведени в Италия!

 

 

Дървени подове Мацонетто: Дървени подове и паркет 100% Произведени в Италия!

Дървени подове от благородно дърво, които са изключително устойчиви и красиви. С този бутиков многослоен паркет ще имате гаранция и сигурност, че вашият под ще издържи във времето. Предлага се с благородна дървесина с дебелина от 3 мм. до 10 мм.

Декоративното изобилие и внимателното докосване на ръчни работни техники, придават на тези подове оригиналност, която наистина е трудно да се постигне в днешно време. Бутикови изработки и квалифициран, високо ценен ръчен труд, широка гама от естествени дървесни видове, които гарантират здравина и стойност, които само се увеличават с времето.

 

Здравословна среда на живот

Дървото намалява влажността във въздуха, създава съвършен комфорт и благополучие, от които се нуждаете. Ето защо, естествените дървени паркети не могат бъдат сравнявани със синтетичните подови настилки, като ламинат, PVC и др. Дървото носи топлина, уют и придава естествен вид на дома и средата, в която живеете. Подовете на Мацонетто са и изглеждат много естествени и подчертават натуралният вид на подовете, тъй като се открояват всички характеристики на дървото. Паркетът е направен от твърда дървесина, като най-често използваната дървесина е дъб.

 

„Усещане” за дърво

Паркетът силно се различава от мокетите или ламинирания под: дървото е „живо”, топло, приятно на допир. Всеки паркет – омаслен, лакиран, матиран или нечеткан – има своя чар. Дървесината абсорбира влагата и я освобождава по специфичен начин обратно в околната среда и въздух. Поради това осигурява приятен вътрешен климат и е идеалното решение за страдащите от алергии.

Традиционният дизайн на дървените подове може да добави класически отенък към вашия традиционен или пък модерен дом, като придаде естествена елегантност и уют. Характеристиките на този тип подова настилка я правят подходяща за различни интериорни пространства, включително коридори и салони. Всеки един елемент е здрав и издържа високи нива на трафик, като същевременно запазва вечната привлекателност на истинското дърво.

 

Марка дървени подове, които правят разликата

Оригиналност, страст, стил и елегантност: всичко е приложимо към бранда Мацонетто. Това е философията на естествените дървени подове за обединяване на италианската занаятчийска традиция и съвременните технологии. 100% гаранция за това, че продуктите на тази марка са напълно проектирани, разработени и вградени в Италия и се изнася в цял свят.

Дървените подови настилки на Мацонетто се характеризират с двуслойна структура. Дебелината на висококачествен дървен плот варира от минимум 3 мм до максимум 10 мм, което гарантира отлична устойчивост през годините. Може да се изглажда няколко пъти, като по този начин се гарантира висока производителност и дълга продължителност при използване. Паркетите на Мацонетто са персонализирани и реализирани според желанията на клиента.

 

Дървени подове Мацонетто: Дървени подове и паркет 100% ПРОИЗВЕДЕН В ИТАЛИЯ

  • 18 дървесни вида
  • Ексклузивни паркети, изпълнени по желание на клиента
  • Миещи се подови настилки
  • Висока устойчивост
  • Лесна поддръжка

Иновативна технология на производство

Повърхността на покритите с лак дървени подове (блокове) е изключително устойчива. Лакирането се извършва с помощта на 7 слоя 100% акрилна боя, изсушена от UV лъчи. Този тип покритие прави паркета наистина устойчив на надраскване. Не абсорбира никаква течност. Различни видове финиш, цветови нюанси, вид дървесина, покривен слой – много варианти и пълна персонализация в зависимост то желанията на клиента.

Относно дървените подове и тяхната поддръжка: Няма да е необходима такава през годините. При възстановителни работи по овехтяла паркетна подова повърхност, тя може да се шлайфа и да се омаслява отново или да се запечатва при необходимост.

 

Почистването като игра

Независимо дали е дъб, ясен, орех, тик или друг вид дърво, почистването на дъските, направени от истинско дърво, е по-лесно, отколкото си мислите. Можете да почиствате дървените подове изключително лесно- с мека кърпа, моп за прах, мека метла или с прахосмукачка и без никакви агресивни почистващи препарати. Лесно, бързо и  удобно! Това е безспорно един от бонусите на дървените подове и паркети: светкавичен ефект при справяне с мръсотията и праха.

 

Италиански дървени подове

Дървени паркетни подове на Мацонетто са изработени от висококачествена дървесина, която като естествен продукт предлага множество възможности за избор: форма, цвят и дървесни видове придават индивидуалност на жилищните пространства. Богат избор от дървени подове за нашите клиенти! 100% проектиране, дизайн и качество от Италия!