Пясъчна мазилка Зефиро

Пясъчна мазилка Зефиро

Пясъчна мазилка Зефиро – великолепен стенен финиш от най-висок клас, предлаган на българския пазар от Артра. Елегантна и стилна италианска мазилка за интериор! Прекрасни пясъчни нюанси и луксозни метални отблясъци по повърхността ѝ.

 

Характеристика

Мазилка с пясък? Първата асоциация вероятно е с безкрайното пясъчно море на Сахара, а по-разхлаждащо вероятно би бил картината на пясъка по морския бряг. Пясък е вид естествен материал получен от седиментни скали примесен с раздробени черупки на морски обитатели. Термина се появява с развитието на декоративната индустрия и появата на нови, иновативни продукти. Пясъчната мазилка съдържа в състава си фини пясъчни микрони. Това са частици, които има кристална структура и притежават свойството да отразяват по причудлив начин насочената към тях светлина- било то изкуствена или естествена. Това им придава един магнетичен ефект на кристал и фантастичен илюминиращ 3Д ефект.

 

Как се прави пясъчна мазилка?

Пясъчната мазилка тип Зефиро/ Зефиро перла е създадена като специален емулсионен микс на акрилна основа, включващ естествени и синтетични слюди, пясъчни микрони, органични и неорганични пигменти, специално подбрани добавки. Средният разход е приблизително 10 кв.м./ л/ слой. Изсъхването варира в зависимост от температурата на околната среда, но е между 12-24ч при 20°С. Не се прилага разреждане с вода, т.е. продукта е готов за използване. Оцветяването може да стане по цветни схеми, избрани от Каталога и системата за тониране GTS. Опаковки от по 2,5л в полиетиленови контейнери. Съхранението е 24ч (2г) в неотворени опаковки, защитени от температурни промени. Приложение в 3 варианта: с четка, валяк или спрей. Зефиро- великолепен стенен финиш от най-висок клас!

 

Пясъчна мазилка цена

Пясъчна мазилка тип Зефиро – каква е цената за този италиански продукт? Трудно е да се посочи конкретна цена без да се познават условията на конкретния обект, без избран точен гама, нюанс и цвят, тип финиш, добавени специални опции и вариации на декорация, т.н. Но въпреки всичко, възможно е да бъде предоставена ориентировъчна Оферта, която впоследствие ще може да варира. Ценовия обхват за 1 кв.м. е под стойността на 17,00лв., т.е. в зависимост от различните опции: от 13,80 до 16,96лв./ 1 кв.м.

Изгодни предложения – възползвайте се! Обадете се и ни потърсете, цена си вземете и дома си разкрасете! Няма цена- тази стилна, блестяща Зефиро красота!!! Арт мазилка за всяка нежна душа! Изгодни предложения за вас от Артра- ваш професионален пътеводител в невероятно богатата реалност на италианските декорации!

 

Метод на приложение

Методът на приложение на пясъчна мазилка Зефиро е следния:

а) Започваме с оглед и преценка състоянието на основата. Пукнатините и нездравите места от стената се премахват, консолидират с подходящ продукт. Несъвършенства по повърхността се премахват с продукт Стукомуро с предварително подготвяне на грунд в основата. След 4-5ч нанасяме грунд Праймер Ес;

б) Грунд Праймер Ес се полага в 2 слоя- неоцветен или леко тониран. Интервал за изсъхване между слоевете: отново 4-5ч при нормална температура от 20°С;

в) Оцветяване на продукта. Всеки цвят в избраната палитра има различен нюанс. При тониране на Зефиро, ключово значение има количеството на оцветяващия агент- Арте концентрато, което съдейки от името придава цвят на мазилката;

г) При полагане на Зефиро се използва специален инструмент – маламашка тип Декора. Движението описва различни посоки на инструмента върху стената. В повече от случаите- достатъчен е само 1 слой , за да се покрие и декорира повърхността.

Пясъчна мазилка Зефиро- нежното докосване на емоция, италиански дизайн и отблясък на полиран метал. Великолепен завършек за вашия интериор!

 

От екипа на Артра