Арт проекти „Живей в изкуство“

Арт проекти, изпълнени в декоративни бои и мазилки в голям мащаб.

Да създадеш творчески арт проекти е първата стъпка към „Живей в изкуство“. Това е нашата цел – да потопим всеки нов дом, пространство или среда в море от изкуство.

Последните ни арт проекти са авторски рисунки в голям мащаб, които целят да предадат творческия импулс в работна среда. Във всеки един от тях сме използвали различни техники на изпълнение и материали.

Дизайнерското изпълнение е дейността по реализация и по-трудната част от всеки арт проект. Създаването на идеен проект за стилна и модерна обкръжаваща среда е едната част. Другата – качественото изпълнение и максималната близост с идеите в проекта е финалният завършек на такъв тип проекти.

Гера

Иновативна мазилка, вдъхновена от дизайнерски фототапет.

Гера е вдъхновена от дизайнерски фототапет. Тя е част от нашите арт проекти, която изпълнихме на стена с размери 3м х 6м. Използвахме структурна мазилка ENCAUSTO FIORENTINO  за основа и фон. А художественото изпълнение е дело на Иван Иванов, който е част от нашия екип. Нарисувана с много вдъхновение и артистизъм, Гера те посреща още на самия вход.

Мазилката наподобява отделни пана, по подобие на дизайнерския фототапет. Използвахме италианска декоративна боя за цветните багри, които запечатахме с восъчен финиш.

Мазилката е проект за офиса на печатница Булбранд. Неслучайно тя е цветна, пъстра и изпълнена с живот – каквото е и печатницата.

 

Какво е арт проект?

Създаването на неповторим, модерен дизайн, определят появата и търсенето на този тип арт проекти. Те са по-различни от шаблонното изпълнение и се характеризират с богато наличие на разнообразни художествени елементи и похвати. Личното пространство се изпълва с емоция, ярък почерк и се преобразява в стилна, елитна среда.

От какво зависят различните арт проекти?

Дизайнерското изпълнение като част от арт проекти е важен акцент на интериорната среда. То трябва да балансира между стила на средата, желанията на клиента, художествените идеи и тяхното претворяване в точно определен дизайн. Това е, което отличава обикновения от високохудожествения дизайн. В този случай говорим за дизайнерско изпълнение.

Всеки дизайнерски проект е различен. Целта на всеки един е да се впише идеално и да балансира с останалите интериорни елементи в средата, в която е поставен. Артра създава разнообразие от красиви дизайни, които се харесват на клиентите. Те се впечатляват от неповторимото дизайнерско изпълнение от страна на творческият екип на фирмата.

Вижте още предложения:

Артра Шоурум София – бул.“Акад. Иван Е.Гешов“ №100

Галерия Артра Пловдив, бул.“Христо Ботев“ №92 В, ниво -1

Заповядайте при нас Артра – уникални идеи, иновативни повърхности…