Артистична декорация с мазилки и уникален дизайн

Art dekorativno pano - художествено изпълнение върхи италианско копринено платно с декоративни мазилки от АРТРА

Какво е артистична декорация?

Артистична декорация е най-високият клас художествено творчество, изпълнено с различни материали и средства. Тя  висшата форма на изкуство и се вписва идеално във всяка интериорна среда. Последното и поради факта, че тя е в пълен синхрон с цялостната дизайнерска концепция на средата, за която е предназначена.

 

Декоративна мазилка фийл с арт глухарчета

Защо е необходима артистична декорация?

Търсенето на по-артистични, модерни и стилни дизайни, определят появата и търсенето на този тип декорации. Те създават емоция и притежават собствен живот в средата на своите притежатели. Домът се превръща в елитна обстановка, в своеобразна галерия на изкуството и желано лично пространство за  отдих. Всяка артистична декорация  внася доза уют и индивидуалност на помещенията в синхрон с притежателя им.

 

 

 

декоративна мазилка енкаусто - джунгла. Интериорен дизайн в кабинет на любителна природата

Какво послание отправя артистичната мазилка?

Арт паното, нарисувано с мазилки е картина, която ви позволява да получите естетическо наслаждение със своята невероятна красота и стил. Целта е да се получи пълна хармония и баланс между отделните елементи на интериорният дизайн. Мазилката като част от него е важен акцент и допринася за неповторимата украсата на средата, в която е поставена.

 

Многообразие от различни дизайни и стил на изпълнение.Арт декорация в стилен хотел България в гр Банско. Пресъздава уют и е в стил винтидж

Всеки проект е индивидуален и съобразен с желанията на клиента. Възможни са постигане на безкрайно много видове дизайни, изпълнени професионално с различни художествени техники. Нашият творчески екип е реализирал във времето различни по мащаб, вид и изпълнение проекти. Нашите клиенти винаги са били удовлетворени и очаровани от неповторимият почерк на Артра.

 

 

 

Ако желаете да превърнете дома или офиса си в желано място за пребиваване бихте могли да ни посетите на посочените адреси:

Артра Шоурум София – бул.“Акад. Иван Е.Гешов“ №100 и Галерия Артра Пловдив, бул.“Христо Ботев“ №92 В, ниво -1.

Екип от отзивчиви професионалисти ще ви посрещне и запознае в подробности за продуктите, които предлагаме. Ще ви предложим най-доброто решение за вас, съобразено с вашите нужди и съществуващи повърхности.

Заповядайте при нас!

Артра – уникални идеи, иновативни повърхности…

 

Ние създаваме неповторими артистични творби за вас!