Artra Maiolica ArtBee®- нов Проект и арт разработка на нашия творчески екип

Восъчните творения на трудолюбивите пчели- съчетаващи хармонията в структури, баланса между природа и естествена среда на обитание, геометрията на правилните форми и живителната творческа енергия.. това ни вдъхнови да създадем иновативната колекция ArtBee®.

Жужащите идеи на медоносното вдъхновение- реално изпълнени върху стенни повърхности, красиво вплели в себе си лъчистата Майолика, усмихващата се чаровност на южното слънце и мекотата на изумрудените вълни на Сицилия.. Една приказка без начало и край, целуната от загара на дребния пясък, пръскащите опияняващ аромат дребни цветя, полюшващите се гъвкави снаги на зеленокосите палми, закътаните лагуни..

Извън стандарта, извън баналността на шаблона- неповторим Проект, който очарова, опиянява и отморява- като летен бриз в сумрака на делника, плискащ с пълни шепи прохлада за съзнанието, което търси и открива различното, иновативното и красиво – изпълнено от творческия екип на АРТРА. Ние творим с вдъхновение за Вас, защото това е нашето призвание! Доверете ни се!