Био боя срещу мухъл и плесен за вътрешно използване (интериор)

BIOPAINT WATER PAINT BIO, ANTIBACTERIAL ANTI-MOLD, BREATHABLE IN SYNERGIC ACTION

Био боя срещу мухъл и плесен за вътрешно използване (интериор)

Био боя срещу мухъл и плесен за вътрешно използване (интериор) е италианска боя на водна основа. Разработена е от фирма Спивер. Това е дишаща формулировка, която е сертифицирана в съответствие с най- съвременните критерии на екоустойчивост. Немалко части домове и обществени помещения „боледуват“ от такъв тип замърсяване на повърхностите. Натрупаните плесени и мухъл се размножават безпрепятствено и оказват силно негативно влияние върху здравето на хората, обитаващи или ползващи тези помещения.

 

 

Ключови фактори на био боята

Био боя BIO-PAINT е на водна основа и притежава следните ключови характеристики:

  • съдържа 50% материал от рециклирана суровина, която внимателно се проверява и използва повторно;
  • не съдържа формалдехид;
  • много нисък като стойност и % съдържание на летливи органични съединения (ЛОС);
  • използва 100% сертифицирани, проверени суровини с ясен произход;
  • лесно нанасяне, бързо действие и положителен краен ефект;
  • Решава проблеми, а не ги „замазва“.

Ефективна, био боя на водна основа – щадяща хора, деца и домашни любимци. Необходимо е пълно изсъхване  на третираната повърхност и отлично проветрение преди помещението да се ползва отново.

 

 

Основна информация

BIO-PAINT съдържа активно действащ био фунгицид с широк спектър на висока ефективност. Боята е подходяща за боядисване на стени замърсени с плесен, където чрез енергично възстановяващо действие се постига краен задравяващ ефект. Подходяща е и като боя против плесен с превантивно действие, т.е. срещу евентуална поява на този тип вредни за здравето органични натрупвания. Този иновативен продукт има приятен непрозрачен външен вид с висока белота, с отлично покритие и добър индекс от пропускливост за пари, което прави BIO-PAINT подходящ като завършваща боя върху изсушаващи мазилки за вътрешни стени.

 

 

Състав на био боя Bio Paint

BIO-PAINT съдържа фунгицид с широк спектър на висока ефективност. Подходяща за боядисване на стени, замърсени с плесен, където той изпълнява своето активно възстановяващо действие. В същото време, BIO-PAINT се използва и с чисто превантивно действие. Био боята има приятен непрозрачен външен вид с висока степен на белота, отлично покритие и добър индекс на пропускливост за пари. Тя не съдържа вредни вещества като разтворители и пигменти на основата на олово или хромати, формалдехид.

 

 

Приложение

Приложението на боята е различно в зависимост от спецификата на условията и състоянието на замърсеност върху повърхностите:

  • Приложение върху нови стени. Нанесете два слоя от боята на водна основа BIOPAINT – подходящо разредена, (за справка- Технически Лист на продукта). Време за изсъхване между слоевете: най-малко 4-5 часа.
  • Стени, замърсени с плесен. Нанесете равномерно REOSAN DETERGENT (разреден 1: 10 с вода) върху зоните, замърсени с плесени. След около 4-5 часа, т.е. когато препарата подейства, старателно почистете почернелите части с специална четка и / или шкурка. Нанесете 1 слой от FISSATIVO REOSAN, разреден с вода в съотношение 1:15. Оставете да изсъхне поне 4 часа и нанесете два подходящи слоеве боя на водна основа BIOPAINT (подходящо разредена). Време за изсъхване между слоевете: най-малко 4-5 часа.

 

 

Кратка характеристика

Боя на водна основа тип BIOPAINT за боядисване на вътрешни стенни повърхности с матова боя против мухъл и плесени. Нанасяна в 2 слоя с четка, валяк, спрей със средна консумация от 0,125 л/m². Ефективно решение за Вашите проблеми. Използвайте, за да притежавате чист дом и здравословна атмосфера!

 

 

Къде да ни намерите?

Можете да ни посетите за професионална консултация и съвет в:

Шоурум АРТРА Пловдив, намиращ се на бул. „Кукленско шосе“ № 526 (срещу входа на завод „Рекорд“), телефон за връзка: 089 545 0484 (Лазарина) или 089 545 0484;

Шоурум София, бул.“Акад. Иван Гешов“ № 100, тел. 089 555 3739 (Гери). Очакваме Ви!

Артра- Уникални Идеи, Иновативни Повърхности!