Модерен ефект на стомана (колекция “Метал”)

admin

Артра отново задоволява изискванията на пазара с Колекция “Метал”, предлагайки неограничени декоративни приложения и създавайки околна среда тип „винтидж“- с индустриален и космополитен стил и присъствие.

Колекцията се състой от продуктите Стомана, Мед, Цинк, Бронз, Месинг и Алуминий, като общата характеристика за възпроизвеждане и невероятно царствено присъствие, е уникалният блясък на металите и сплавите. Това се превръща в основен акцент и чар на металните композиции.

Стомана – с оригиналния си външен вид на кортен стомана*, този продукт успява в създаването на винтидж и индустриална атмосфера с уникален характер на окисление. Включен във всеки дизайн (класически или авангарден) на Артра, той улеснява прилепването чрез магнитните си свойства.

 

* <<Cor-Ten представлява устойчива на атмосферните влияния конструктивна стомана. Сричките Cor и Ten са абревиатури на английски език на термините устойчивост на корозия (corrosionresistance) и якост на опън (tensile strength)>>

 

Коледа идва с вдъхновение- от АРТРА

admin

Възползвайте се от Коледните ни намаления!

Артра Ви дава възможност да почувствате духа на Коледа и приятния трепет на очакването-

Нашият подарък за Вас е следното изгодно предложение:
В рамките на месец- от 15.12.2018 до 15.01.2019г., можете да закупите всеки продукт на АРТРА с 20% отстъпка!
КОЛЕДА идва с вДЪХновЕние!

Теракотена рапсодия по италиански

admin

Зноен полъх на арабска пустиня,

Топла целувка на играещият с пясъчните зрънца вятър,

Вкус на зрели плодове- нар, лимон и портокал…

Екзотична топлота на цвета, нюансите и …посланието му.

Варовикова мазилка с примесени теракотени зрънца, съчетаваща ефект на материя и полупрозрачен ефект.
Антична италианска традиционна мазилка – КОЧЧИОПЕСТО.

Иновативни покрития Cement design

admin

Последни иновации. Иновативният дух на Cement Design предлага материали с изключителни технически възможности. Получават се непрекъснати покрития без фуги и възможност за безкрайно разширяване. С минимална дебелина (1-3мм.) и висока степен на прилепване, те са перфектното декоративно решение за избягване на шумни работни дейности и осигуряват максимална функционалност и естетика.
Универсалност, която персонализира пространствата, за да задоволи всички типове клиенти, благодарение на 120 цветна диаграма и широка гама от текстури. Тези текстури варират от традиционния цимент/ бетон до иновативни текстилни структури и естествено дърво, както и метални, лъскави, магнитни и шистирани профили (дори има възможност за писане с тебешир върху тях). Благодарение на уникалната си система за щамповане, Cement Design адаптира своите дизайни, включително желани модели като логота, рисунки или мозайки.

Трансформацията на една баня (иновативна система Микротопинг®)

admin

“Дизайна е точката, където науката и изкуството се срещат” – Робин Матю

Домът- нашата крепост, нашата гордост, нашия съкровен свят. Създаден да успокоява, да отморява, да удовлетворява, да ..бъде! И той е- съществува заедно с нас, създаден от нашите виждания и предпочитания за уют, за топлина и спокойствие- едно малко кътче душевна превъзходност. Само наше и ничие другиго..
Иновативните технологии и материали, системи за полагане, ни съдействат със своите безспорни качества- за да имаме ние възможност да направим своя дом модерно кътче, предразполагащо за отмора след трудния делник. Днес реших да ви разкажа за един такъв материал, но не „пръв сред равни“, а нещо като величествената корона на Цар Дизайн (колкото и напудрено да ви звучи).
Микротопинг® е система за полагане, което не изисква премахване на повърхността, т.е. без шум, без прах и разбиране. Тя е многослойно покритие, което е тънко само 2-3мм. Подходящо за външни и вътрешни условия. Идеално за бани, душ кабини, СПА и релакс зони, та дори и мебели..?! При Микротопинг® нямаме фуги, няма прекъсвания, а една хомогенна, единна, цяла повърхност. Една топла прегръдка, която обгръща всичко със своите естествени обятия (дължащи се на природните материали, служещи за негови съставни компоненти). Микротопинг® е уникален и претворява всяка среда в също такава, неповторима и бутикова, която не само променя пространството, но и създава нови перспективи и възможности.
Проектът на снимката е изпълнен от нашите майстори- с богат опит в професионалното полагане на Микротопинг®, като те са изпълнили максимално възможното като желания на клиента по отношение на типа повърхност (шарки, нюанси, хомогенност). Избраният вид мивка представя суровата същност на камъка, което в синхрон с плътната структура на Микротопинг®, приближава до естеството на природното начало, естествените ЕКО материали и баланса между човек и природа. Уют, усещане за есенни листа и топлина излъчват светлите пастелни цветове от богатата палитра на Микротопинг®. Цялостната минималистична концепция на дизайна премахва старите граници и поставя нови възможности- но само за тези, които биха искали да ги изследват и да се потопят в техния безкраен кръговрат- по подобие на заобикалящия ни природен такъв. Микротопинг®- приемственост на вашите идеи: без прекъсване, без фуги, без граници..! Микротопинг®!!!

Петък идва с атрактивна промоция- 30%!

admin

ИЗГОДНИ УСЛОВИЯ НА ДНЕШНАТА ПРОМОЦИЯ:
ПРИ ЗАЯВЕНИ ДНЕС ПОРЪЧКИ (ПО МЕЙЛ И/ИЛИ ТЕЛЕФОН)
ВИЕ ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОЛЗВАТЕ
НАШИТЕ АТРАКТИВНИ УСЛОВИЯ ЗА ПЕТЪК, 23-11-2018г.
-30% НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ (С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА НОБИЛИС)-
ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ! САМО ДНЕС!!!

НОВИ предложения- дизайнерски тапети

admin

Нашите НОВИ предложения-

дизайнерски тапети с различен финиш и ефекти-

скоро на сайта ни!

Обновяване на пространството
Уникален и стилен интериорен проект
в съответствие с най-новите модни тенденции.

Много приятни и уникални дизайни, с различни по вид ефекти (ефект на мазилка, ефект фреска, състарена/ антична картина, други различни типове повърхности и финиш)

Красиви, стилни, с внимание към детайла и висококачествен печат– това са новите Артра style тапети.
Скоро- цялата колекция на сайта ни…

 

Майолика- вълнуващия стил на Средиземноморието

admin

Рисунки върху пясъка, сътворени от разливащите се- запретнати в бухната морска пяна, ръкави на талантливите вълни. Морето- майстор на творения с причудлив рисунък, даващи криле и необятна ширина на възприятието. Тези драскулки изваждат под слънчевия взор тайнствените дълбини на морската душа, изпълнена със свобода и магнетичност. А вятъра заглажда милувките на морето върху пясъчната структура на брега, притихнал с омаята на нежната зефирна прегръдка.. Майолика-  целуната от безвремието на океана и ефирния полъх на вятъра. Майолика разказва една древна приказка за сътворени светове и материи, за красота и тайнствено очарование.

 

 

Декоративна мазилка със стилен метален ефект

admin

Метален декоративен финиш (злато, сребро) за интериорни пространства с ефект на коприна- мекота при докосване и стилна презентация. МЕТАЛ АРТЕ се използва като финиш за стенна позлата (ефект „златни листа“), като специален финиш за колони и корнизи от гипс, като стени със завършен ефект на силно откроим, видим метал (полиран стоманен ефект).

 

4 уникални ефекта на приложение, които създават различна декоративна структура и нежни художествени ефекти:

  • елегантния и оригинален ефект “златно листо”;
  • атрактивния “фриз” ефект;
  • семплия, но стилен “пенелато” ефект (четка);
  • неподражаемия “ригато” (на линии, ивици) ефект.

 

Арте метал е декоративно покритие от най-висок клас, което променя атмосферата на дома и създава неповторима среда на живот. Тя е за хора, имащи усет към красивото, стилно и завършено изкуство на интериорната декорация, за тези, които могат да оценят неговото неповторимо очарование и стил.

 

Декорация и защита на вътрешни стенни повърхности с акрилен измиваем завършен вид и пясъчно-метален ефект, мазилка за ценители- името е АРТЕ МЕТАЛ / Артра бранд.

 

1 2

 Шоурум

Артра - италиански бои и мазилки

гр. Пловдив
бул. Христо Ботев 92 B, ниво - 1

Свържете се с нас

+ 359 32 390 722

+ 359 898 448 218

office@artra.bg

www.facebook.com/bg.artra

© 2018 Artra. Изработка на сайт: F4D

Артра – Уникални идеи, иновативни повърхности!