Фийл от АРТРА- мекота и наслаждение за възприятията

admin

Мека и тактилна декоративна система ФИЙЛ

Стенна декорация, с нежни матови нюанси и изключителна мекота при докосване. Минималистична концепция, непрозрачност и стилно концентриран мат ефект, благодарение на които има възможност да се постигнат различни стойностни дизайнерски решения.

ФИЙЛ… един различен и прекрасен финиш, който пулсира със своя стил и „живо“ присъствие, който примамва с мекотата си, за да бъде докоснат. Разпознаваем, интересен, с извънредна мекота- при допир, а и с нежна наслада за останалите възприятия..

ТОП клас декорация за вътрешни помещения, напомняща при допир на мека кожа и блясък на старинни кожени велурени повърхности. Специален ефект „мат докосване“ със съвсем не сложно приложение и многообразие от крайни ефекти. Измиваем след около 3 седмици след приложение и незапалим.

MAIOLICA / МАЙОЛИКА

admin

МАЙОЛИКА!!! АРТРА съчетава този древна Ренесансова традиция с модерна визия, финес на презентацията и красиво съчетание/преливане на различни нюанси.
Майолика разказва една древна приказка за сътворени светове и материи, за красота и тайнствено очарование.

Майолика- от Артра

Арт композиция “Космос” на АртрА.

admin

Забързани комети, звезден прах, безкрайност… 💫Космоса крие грижливо своите тайни, надиплени в безкрайните си небесни коридори, осветени от светещите ореоли на галактиките..
Това усещане предава арт композицията “Космос” на АртрА. Богатството на Енкаусто Фиорентино с добавен Арте метал и прекрасната Велатура…

Арт колекция ИДЕИ – мазилка ЧЕФАЛУ

admin

Чефалу

 

Топъл, земен цвят- мирис на дърво, на топлина, на драскаща жажда за живот и растеж нагоре. Очакване за пролет, и трепетно събуждане… Кора на дърво, със своите интересни нюанси, от тъмно кафяво до нежно сиво~син отенък- сурова, естествена, жадуваща топлота и Слънчева милувка. Артра създава за вас!

 

 

SPIVERSIL ANTICO + VELATURA COLOURED

АРТРА продуктово-образователно мероприятие (събота, 19.01. от 11:00ч)

admin

Заповядайте на първото по рода си продуктово-образователно мероприятие в модерния шоурум на фирма АРТРА. То ще се проведе в събота (19.01.) от 11:00 до 13:00ч.
АРТРА предлага на българският пазар иновативни решения за интериор и екстериор. Създава модерни повърхности и индивидуални решения за всеки вкус. Вносител е на италиански, висококачествени бои и мазилки с естествен състав. Сътворява и поддържа най – атрактивният шоурум за декоративни бои и мазилки в Пловдив.
Средата, в която живеем, оказва влияние върху нашето физическо и психическо състояние, както на възрастните, така и на децата. Най-много информация човек приема чрез очите, затова е важно, какво гледа, вижда и разбира. „Красотата ще спаси света” е казал Достоевски. Затова ние създадохме място и продукти, които нямат аналог на пазара. Създават красота и уют във всеки дом, офис, вила, хотел, детска градина, училище. Местата, където преминава ежедневието ни. Те трябва да бъдат красиви, съчетани цветово, с подредени форми, с естествен състав, да създават в нас приятно усещане.
Нашата цел е облагородяване на средата чрез красота, творчество, цвят и естествени материали.
Във времето, в което живеем един от най-ценните аспекти е информацията. Затова ви каним на продуктово-образователно мероприятие, на което ще научите повече:
• Как влияе околната среда върху здравето
• Цветовете и тяхното въздействие
• Формите
• Естествени методи за създаване на благоприятна околна среда
• Продукти с естествен състав, сертифицирани и лицензирани за безопасна и успешна работа в широк обхват от направления. Стандарти UNI EN ISO 9001:2008 и UNI EN ISO 14001:2004.
• Иновативни решения и идеи за вашият дом, офис, хотел, вила, детска градина, училище.
• Индивидуални проекти
Заповядайте, да се потопите в създаденият от нас свят на красота, творчество и модерни идеи, формирани в години развитие и усъвършенстване на продуктите. Ще имате възможност да разгледате шоурума и богатата гама от бои и мазилки, както и готовите ни решения.

Вход свободен!

 

 

Адрес Пловдив, бул. Христо Ботев 92в, ниво -1
Тел.+359 898 448218
Email: office@artra.bg
сайт: www.artra.bg

Природната красота и изящество на Травертин

admin

Травертин- целувката на природните елементи, утаената надежда на любовта, топлината на земното ядро.. Богат на цветове и нюанси като дъгата, съчетал в каменната си структурата пръстеновидната зрялост на годините, тяхната шарена премяна, предизвикваща възхищение и преклонение пред гениалността и вдъхновението на Твореца..

 

Ню Консепт ефетто ТРАВЕРТИНО от АРТРА

СтуккоМармо – традиционна, но и криеща приятни изненади мазилка

admin

Естествено декоративно покритие във вид на паста, произведено в според опита на старите формули и с помощта на новите технологии. То позволява да се постигне подобен на мрамор финиш, типичен за венецианския стил от 18 век. Притежава пропускливост, изключително мощно действие срещу мухъл- благодарение на дезинфекциращата сила на варовика. Покритието може да се полага върху външни и вътрешни стени.

Асенко нобилис голд

admin

Игра на светлина и тъмнина- преплетени като деня и нощта.. като доброто и злото в душите ни.. Златно кюлче, отразяващо отблясъците на събуденото пролетно Слънце, обвито в лъчистия си ореол от светлина. Символ на украсена със скъпоценни камъни тежка корона, на пищна царствена мантия, на лукс без аналог. НОБИЛИС… и Асенко – неповторим стил и очарование ~

Изгодно!!! АКЦИЯ през ЯНУАРИ- 40% за италианска мазилка Кочиопесто!

admin

“Зноен полъх на арабска пустиня,

Топла целувка на играещият с пясъчните зрънца вятър,

Вкус на зрели плодове- нар, лимон и портокал…

Екзотична топлота на цвета, нюансите и …посланието му.”

 

Само до 31.01.2019г, Вие- нашите клиенти, имате възможност да се възползвате от преференциалните ни търговски условия за Вас: -40% ТО от стандартната ни офертна стойност за мазилка Кочиопесто!

 

 

КОЧИОПЕСТО е естествена декоративна мазилка във вид на паста, получена благодарение на комбинация от стари рецепти и нови технологии, позволяващи реализирането на точков- наподобяващ мрамор, полу-матов ефект със специални нюанси, получени благодарение на съдържащите се зрънца коччиопесто.

Импровизация с мазилка..

admin

Красотата е навсякъде около нас- тъжната Луна, лъчезарното Слънце, нежния бриз, пухкавите облаци, необятните простори на Космоса.. Красотата съществува! Тя храни нашето въображение, отпуска юздите на вдъхновението и отправя взор към небето. Търси.. какво или кого..

Светлината? Смисъла? Истината?

Залутана в пътеките на безкрая, тя свидетелства за себе си- без да се натрапва или да търси нашето одобрение. Тя съществува- с нас, въпреки нас, заради нас. Красив йероглиф изписан от ръката на майстор, чиято силна ръка чертае изкусни форми, но и умее да държи здраво катана.

 

 

„Животът е кратък, изкуството е вечно“ (Ars longa, vita brevis)
1 2 3 5

 Шоурум

Артра - италиански бои и мазилки

гр. Пловдив
бул. Христо Ботев 92 B, ниво - 1

Свържете се с нас

+ 359 32 390 722

+ 359 898 448 218

office@artra.bg

www.facebook.com/bg.artra

© 2018 Artra. Изработка на сайт: F4D

Артра – Уникални идеи, иновативни повърхности!