Цена на Венецианска мазилка

Цена на Венецианска мазилка

Цена на Венецианска мазилка – един от най-търсените в Интернет въпроси свързани с този тип декоративни мазилки. Неотложните ремонти, жадуваното освежаване на дома, но и възможностите на бюджета определят важността на това запитване.  Защо хората в крайна сметка избират Венецианската декоративна мазилка? Декорацията има подобен на мрамор финиш, лъскава и огледална визия, която впечатлява и прави мазилката желана и търсена. Мазилката се полира и с времето нейната здравина се увеличава, а повърхността приема визията и характеристиките на мрамора.

 

Венецианска мазилка като съдържание

Венецианската мазилка за стенни повърхности, която Артра предлага е от най-високо качество и топ производител в Италия. Нарича се СтукоМармо и съдържа отлежала и много фина вар, кварц, специални и нетоксични добавки. Положената върху стена мазилка притежава отлична пропускливост, както и изключително ефективно действие срещу мухъл. ЕКО мазилка с поглед към натуралните природни продукти и естествени елементи.

Венециански мазилки в Пловдив – търсете от Артра, защото ще ви предложим качество на най-добра цена. За Вашият разумен избор!

 

Полагане върху основа.

Цената на Венециански мазилки зависи от вида и състоянието на основата, върху която ще се полага. Повърхността трябва да е чиста и здрава, за да даде добра база на мазилката. Като система за полагане се следват инструкциите на производителя. Използва се неамортизиран чист инструмент- маламашка от неръждаема стомана. Полага се грунд,  а върху него първи слой за изравняване на основата. Върху равната основа се нанася втори слой. Финалната визия на покритието зависи от преплитането на ефектите основно във втория слой. Възможно е полагане и на трети, четвърти, дори пети слой от мазилката. Всеки следващ прави повърхността все по-гладка и огледална, почти прозрачна. Венецианската мазилка положена върху таван по този начин,  създава илюзията за дълбочина и по-голям обем на пространството.

 

 

Цена на Венецианска мазилка или колко струва?

Цена на Венецианска мазилка – въпрос без еднозначен отговор. Много фирми предлагат подобен тип мазилки- с различно качество и характеристики. Всяка от тях е със своята ценова оферта. Италианските декоративни мазилки като че ли са най-търсените. Вероятно защото произхода и еволюцията им е тясно свързан с този вид продукт. СтукоМармо на Спивер е Венецианска мазилка от най-висок клас, с отлични характеристики и прекрасна визия.

Сега, отново за цената.. Факторите, които оказват влияние върху цената на мазилката накратко са следните: вид на дизайна, цветова палитра измежду повече от 1000 цвята, характеристики на обекта и неговата сложност на изпълнение. Базовата ни ценова оферта е около 18-19лв/м2, в чиято цена са включени грунд, материал за 2 ръце, запечатване и оцветяване на материала.

За актуална цена и Оферта касаещи Венецианска мазилка тип СтукоМармо от Артра можете да се свържете с нас на телефон и имейл, посочени в сайта ни.

 

Интересна алтернатива за вас..

Като интересна алтернатива на Венецианска мазилка, бихме могли да предложим декорация Кристалия. Прекрасен и изтънчен ефект на звездно небе, феерия от светлосенки и отблясъци. Матова мазилка за стилни и изискани интериори! Съставът ѝ е от специална акрилна емулсия, пигменти с кристален ефект, естествени слюди, матови елементи, пигменти, неорганични и органични добавки. Мазилката се нанася с кръстообразни, нeправилни движения върху повърхността. Много важно е стаята да бъде добре осветена, за да оцените елегантния кристален ефект. Тук бихме предложили по-изгодна ценова оферта от  тази за СтукоМармо. Потърсете ни за повече информация!

 

Венецианската мазилка на Артра

Цена на венецианска мазилка– Артра е Вашият отличен избор! Потърсете ни сега! „Уникални Идеи, Иновативни Повърхности!“. Справедлива и изгодна цена плюс отлично качество на продукт от италиански производител! Възползвайте се от нашите ТОП предложния за Вас!

Sharing is caring!

Andrey

About Andrey

 Шоурум

 АРТРА Пловдив

гр. Пловдив, бул. Кукленско шосе 12А

☎ +359 89 5 450 484
✆ + 359 89 8 44 8 218

Свържете се с нас

office@artra.bg

sofia@artra.bg

www.facebook.com/bg.artra

© 2020 Artra. Изработен от: Хендмейд платформа Creativni.com

Артра – Уникални идеи, иновативни повърхности!