Цена на Венецианска мазилка

Цена на Венецианска мазилка

Цена на Венецианска мазилка – един от най-търсените в Интернет въпроси свързани с този тип декоративни мазилки. Неотложните ремонти, жадуваното освежаване на дома, но и възможностите на бюджета определят важността на това запитване.  Защо хората в крайна сметка избират Венецианската декоративна мазилка? Декорацията има подобен на мрамор финиш, лъскава и огледална визия, която впечатлява и прави мазилката желана и търсена. Мазилката се полира и с времето нейната здравина се увеличава, а повърхността приема визията и характеристиките на мрамора.

 

Венецианска мазилка като съдържание

Венецианската мазилка за стенни повърхности, която Артра предлага е от най-високо качество и топ производител в Италия. Нарича се СтукоМармо и съдържа отлежала и много фина вар, кварц, специални и нетоксични добавки. Положената върху стена мазилка притежава отлична пропускливост, както и изключително ефективно действие срещу мухъл. ЕКО мазилка с поглед към натуралните природни продукти и естествени елементи.

Венециански мазилки в Пловдив – търсете от Артра, защото ще ви предложим качество на най-добра цена. За Вашият разумен избор!

 

Полагане върху основа.

Цената на Венециански мазилки зависи от вида и състоянието на основата, върху която ще се полага. Повърхността трябва да е чиста и здрава, за да даде добра база на мазилката. Като система за полагане се следват инструкциите на производителя. Използва се неамортизиран чист инструмент- маламашка от неръждаема стомана. Полага се грунд,  а върху него първи слой за изравняване на основата. Върху равната основа се нанася втори слой. Финалната визия на покритието зависи от преплитането на ефектите основно във втория слой. Възможно е полагане и на трети, четвърти, дори пети слой от мазилката. Всеки следващ прави повърхността все по-гладка и огледална, почти прозрачна. Венецианската мазилка положена върху таван по този начин,  създава илюзията за дълбочина и по-голям обем на пространството.

 

 

Цена на Венецианска мазилка или колко струва?

Цена на Венецианска мазилка – въпрос без еднозначен отговор. Много фирми предлагат подобен тип мазилки- с различно качество и характеристики. Всяка от тях е със своята ценова оферта. Италианските декоративни мазилки като че ли са най-търсените. Вероятно защото произхода и еволюцията им е тясно свързан с този вид продукт. СтукоМармо на Спивер е Венецианска мазилка от най-висок клас, с отлични характеристики и прекрасна визия.

Сега, отново за цената.. Факторите, които оказват влияние върху цената на мазилката накратко са следните: вид на дизайна, цветова палитра измежду повече от 1000 цвята, характеристики на обекта и неговата сложност на изпълнение. Базовата ни ценова оферта е около 18-19лв/м2, в чиято цена са включени грунд, материал за 2 ръце, запечатване и оцветяване на материала.

За актуална цена и Оферта касаещи Венецианска мазилка тип СтукоМармо от Артра можете да се свържете с нас на телефон и имейл, посочени в сайта ни.

 

Интересна алтернатива за вас..

Като интересна алтернатива на Венецианска мазилка, бихме могли да предложим декорация Кристалия. Прекрасен и изтънчен ефект на звездно небе, феерия от светлосенки и отблясъци. Матова мазилка за стилни и изискани интериори! Съставът ѝ е от специална акрилна емулсия, пигменти с кристален ефект, естествени слюди, матови елементи, пигменти, неорганични и органични добавки. Мазилката се нанася с кръстообразни, нeправилни движения върху повърхността. Много важно е стаята да бъде добре осветена, за да оцените елегантния кристален ефект. Тук бихме предложили по-изгодна ценова оферта от  тази за СтукоМармо. Потърсете ни за повече информация!

 

Венецианската мазилка на Артра

Цена на венецианска мазилка– Артра е Вашият отличен избор! Потърсете ни сега! „Уникални Идеи, Иновативни Повърхности!“. Справедлива и изгодна цена плюс отлично качество на продукт от италиански производител! Възползвайте се от нашите ТОП предложния за Вас!