Декорация на вътрешни пространства с италианска декоративна мазилка Декора ДеЛукс от Артра®

Интериорно пространство

Декорация на вътрешни пространства с декоративни мазилки е процес, който започва с изграждане на визията за интериора. Как трябва да изглежда той, какви елементи да включва и как да ги съчетае по най-добрия възможен начин. Този труд стой в основата на създаването на идейния проект а всеки един Проект. Творческата енергия и визия на дизайнера съчетана с желанията на клиента, раждат уникални интериорни пространства. Следващият, не по-малко важен етап, е намиране на качествен изпълнител, който да носи Гаранция за своят труд и използван материал. Професионалното изпълнение е много важен фактор за стойностната визия на пространството.

 

Да се доверим на дизайнера или нашата визия за проекта?

Най-удачният вариант според нас е да балансирате и двете. От една страна, вие сте гласували доверие на дизайнера, които ще проектира вашия Проект. От друга, твърде вероятно е той да се съобрази с вашите изисквания за това, как ще изглежда пространството. Важно е професионалното мнение на специалиста да въплъти идеите и желанията на клиента. Така се получават като резултат най-стилните, красиви и интересни интериори, който биха могли да съществуват.

 

Характеристика на интериорна декоративна мазилка Декора ДеЛукс

Лукс и изисканост, елегантност и стилен перлен ефект – декоративна система с меко оцветени зрънца и огромно разнообразие от перли – Декора ДеЛукс. Декоративна боя с бели нишки, която придава античен завършен вид на средата, в която е положена. Подходяща за вътрешни помещения, Декора ДеЛукс ви позволява да получите ясен, леко грапав и в същото време- нежен финиш, заради белите нишки в боята.

Състав на италианска декоративна мазилка Декора ДеЛукс

Боите, които предлагаме на Българския пазар са 100% екологични, на водна основа и с ниска емисия на летливи органични съединения. Състава на мазилката е от: титаниев диоксид, емулсия на акрилни кополимери, специални нетоксични добавки. Не съдържат вредни субстанции като разтворители и пигменти. Боите не съдържат олово или хром.

 

Професионално полагане и етапи на работния процес

Върху добре изчистена и обезпрашена повърхност се полагат 1 или 2 слоя от PRIMER S (за справка- Технически лист за информация), разредена подходящо, като интервала между двете ръце е 4-5ч.

Приложението на Декора ДеЛукс е следното:

Приложете декоративната мазилка с вълнена ръкавица или четка за боядисване чрез кръгови движения, правилни, но не непрекъснати. Целта е върху повърхността да се постигне облачен ефект. Видът на получения слой е матов. Има много налични варианти за оцветяване чрез нашата система за тониране. Напълно суха повърхността става 48ч след приложение (при средна температура 20°C).

 

Декорация на вътрешни пространства с италианска декоративна мазилка Декора ДеЛукс от Артра® – луксът да избереш качеството и традициите!