Декоративен ефект ръжда – ръст стайл от Артра

Ръст стайл декоративна мазилказа вътрешни помещения. еко имитация на ръжда

Ръжда в мазилка – ръст стайл

Ръст стайл е модерна  декоративна мазилка с кортен ефект, която имитира ръжда на желязо. Стилен и истински, с гама от различни, преливащи се един в друг цветове и нюанси.

Дизайнери и архитектите, използващи ръст стайл, търсят и успешно подчертават неподражаемия стил. Постигат ексклузивност и спираща дъха елегантност на това декоративно покритие. Те използват неговия постепенно променящ се от черно-кафяв към кафяво-виолетов цвят, за да подчертаят контрастите на цветовете и материалите.

От къде е почерпена идеята за ръжда в  мазилката.

Ефекта на патинирана стомана е позната на архитектите от 60-те години на миналия век. Преди това тя е била използвана за производство на железопътни вагони. За съжаление тогава не е можело да бъдат третирани с антикорозионни покрития. В настоящият момент, дизайнери от Европа  се „връщат“ към неповторимия и много модерен ефект на корозирал метал. Този ефект много добре се комбинира с бетонови подови покрития, тухлени стени, дърво и други естествени материали.

Ефектът на ръжда  е връзка на минало и бъдеще, на позабравеното и модерното, и би могло да послужи като вдъхновение за един вълнуващ и неповторим дизайн.

Защо точно ръст стайл мазилка?

Мазилката е еко продукт от линията ARTHE  и е безопасна за хора и околна среда. Подходяща е за вътрешни помещения. Покритието  се отличава с гладкост и лесна поддръжка. Може да бъде нанесена и от непрофесионалист. Златистите или сребристи отблясъци на перлата, която може да бъде добавена вмазилката придава елегантност и изтънченост на повърхността. При добавяне на перла в основната мазилка се получават различни цветове и нюанси. Мазилката би могла да се използва върху всяка повърхност след нанасяне на подходящ грунд. Например върху лампион или врати на мебели.

ръст стайл мазилка- имитация на естествена ръжда на желязо. Подходяща за вътрешни помещения.

Ръст стайл

 

[rl_gallery id=“4647″]