Декоративни бои и мазилки от АРТРА или италианската художествена традиция днес – гаранция и качество

Декоративни бои и мазилки- съвременни посланици на интериорната естетика

Декоративните бои и мазилки са твърде познати и ценени в Западният свят, но не са много разпространени в България. Модните тенденции и идеи се „раждат“ първо в Италия, а след това се разпространяват с различно темпо в останалия свят. Такъв е пътя на развитие, който и ние следваме.

 

 

Богатство на стилове и мазилки в колекция от Декоративни системи на Артра

Стилната колекция от Декоративни мазилки на Артра е създадена с цел да даде възможност на потребителите да превърнат изкуството в реалност. Възможно е постигането на безкрайно много видове повърхност.  Всеки интериор се нуждае от нещо специално, а Колекция Артра предлага възможности за постигане на тази цел чрез уникалните си декоративни мазилки.

 

 

Търсене на подходящи за Вас бои, латекс и мазилки

Търсенето на подходяща за Вас мазилка понякога е труден и продължителен процес. Необходима е правилна ориентация относно важни фактори като: качество и ценово ниво. Важни също така са и продължителност на процеса по полагане, визия и арт дизайн, съобразен с останалите елементи на интериора.

 

 

Какво е важно при избора Ви?

Важно е получаването на точната информация, за да бъде взето най-адекватното решение при избор на декорация. Разнообразието е голямо, затова избора трябва да бъде сведен до опредени системи, продукти, цветови нюанс/и и техники на нанасяне.

 

 

Доверието е важно, затова е необходим  професионализъм при изпълнението

Доверието е рядко срещано явление, особено при клиенти, който веднъж са се „опарили“ с неквалифицирани  работници, т.н. „Майстори“. Ние елиминираме този неприятен момент, който коства финансови средства, време и нерви. Артра Ви предлага двойна гаранция- от една страна произхода на материала, а от друга гарантира професионалното изпълнение.

 

 

Обучения и сертификация от проезводителя

Нашият персонал е преминал успешно многобройни обучения при производителите на декоративни системи, като е сертифициран за съответният тип дейност. Ние запазваме Вашето доверие и гарантираме качеството при изпълнение и професионалното полагане на продуктите.

 

 

Къде да ни намерите?

Артра® е с много лесно местоположение: нашият Шоурум в Пловдив се намира на бул.“Христо Ботев“ №92 Б, до сладкарница „Неделя“, на ниво „-1“. Потърсете ни- ще останете очаровани! Ние можем да отговорим адекватно на вашите търсения за красиво и стилно пространство, иновативни повърхности и съвременни възможности за дизайн.

 

 

ОЧАКВАЙТЕ ПРЕЗ АПРИЛ ОФИЦИАЛНОТО ОТКРИВАНЕ НА АРТ ШОУРУМА НИ В ГРАД СОФИЯ! ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ОЧАКВАЙТЕ НА НАШИЯТ САЙТ и ФЕЙСБУК СТРАНИЦА:

 

www.artra.bg

https://bg-bg.facebook.com/bg.artra/

https://www.linkedin.com/in/artra-bulgaria-art-6662a7182/

 

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!