Луксозни дизайнерски тапети с отлично качество на печат и уникални дизайни

Луксозни дизайнерски тапети с отлично качество на печат и уникални дизайни

 

Луксозни дизайнерски тапети с отлично качество на печат и уникални дизайни. В нашата Интернет страница, вие можете да изберете дизайна тапет, който най-много Ви допада. Това ще бъде онзи тапет, който се съчетава перфектно с вашето разбиране за красота и който е най-подходящ за вашия интериор. Изпратете ни размерите на стената си и ние ще Ви предоставим нашето най-изгодно предложение.

 

Какво представляват дизайнерски тапети колекция „Елеганс“?

Само няколко ролки от оригинален тапет ще превърнат обновяването на вашата стая в дизайнерски проект, в съответствие с най-новите световни тенденции на интериорната мода. Принадената стойност на тази колекция е не само в технологията на производство, печат и безопасността на материала, но и в оригиналните, модни дизайни, уникални текстури  и визуални презентации на тапетите.

 

Ключови характеристики на тапетите от колекция „Елеганс“

Ключови характеристики на луксозните тапети за стая:

– материал от най-високо качество, произведен в Германия;

– текстура на тапета / усещане за тапет, а не просто гладка повърхност;

– идеално прилепване дори и при наличие на малки дефекти и неравности по стенната повърхност;

– безопасност – без хлорин, фибростъкло и други опасни потенциално съставки;

-устойчивост към вода (дори и при намокряне, не се деформира, а след изсъхване запазва формата си без изкривяване);

– високо устойчивост на механично въздействие;

– лесни за почистване (парцал и вода);

– различна текстура на всеки тапети (релеф);

– „живот“ над 10 години.

Възползвайте се от нашите ТОП стилни предложения и многообразие от дизайни.

 

Как да подготвим повърхността на стената?

Основното правилно за подготовка на стената за поставяне на тапет е, че повърхността трябва да е напълно суха. Освен това тя трябва да бъде гладка и равна като ниво, и твърда. Също така повърхността трябва да е чиста от прах и замърсявания. Едва тогава можем да пристъпим към поставяне на тапета.

 

 

Какви са размерите на тапетите?

Луксозните тапети от колекция „Елеганс“ са мащабирани според повърхността. Те представляват ролки със стандартен размер: 1м ширина и 3м височина. Дизайните на тапетите пасват идеално – независимо дали са 2 или повече ролки. Ако клиента прецени, то той може да поръча само от тези ролки, които му харесват и от които се нуждае – според пространството, вида дизайн и интериора, за който е предназначен тапета.

 

Възможно ли е поставяне на тези луксозни тапети в мокри помещения и бани?

Тапети за баня – възможно ли е това? Да, възможно е поставяне на луксозни тапети за стени от колекция „Елеганс“ в  мокри и влажни помещения. Важно условие за такова инсталиране е използване на специален запечатващ продукт, който не пропуска водни структури и пари вътре в повърхността. Вариантите като финиш са основно два: мат и бляскав ефект. Като краен резултат получаваме уникална комбинация от релакс и дизайнерски тапет, а тяхната балансирана,успешна симбиоза  е гарант за висша форма на клиентско удовлетворение!

 

Тапети за детска стая

Уникални дизайни с любими детски герои са силно желани от децата. Фантазията на децата се проектира върху стените на детската стая. Вълнуващи сюжети „изгряват“ в личното пространство на детето и стават съпричастни на неговия чудно-приказен свят. Подарете тази позитивна емоция на детето си, дайте му възможност да бъде създател на своя нов свят от мечти и прекрасна дизайнерска реалност.

 

Луксозни дизайнерски тапети с отлично качество на печат и уникални дизайни. Ние сме Артра и работим за Вас, създавайки уникални повърхности с последните модни тенденции в интериорната декорация!