Мазилка за баня или непрекъснато пространство в мокрото помещение

Мазилка за баня или непрекъснато пространство в мокрото помещение

Мазилка за баня или непрекъснато пространство в мокрото помещение и дома. На пръв поглед, това звучи невероятно или поне трудно постижимо. Има ли такъв продукт или система, която да е достатъчно устойчива на влага, постоянна течеща вода, висока температура и водоотблъскващи свойства? Оказва се, че има такава иновативна система, която се нарича Микротопинг. Първообраза е създаден в САЩ, но италианските дизайнери придават стилния му външен вид и имат голяма заслуга на неговото популяризиране. Мазилка за баня– да, тя съществува и се нарича Микротопинг.

 

Какво представлява Микротопинг?

Микротопинг е покритие на циментова основа с дебелина от само 2-3мм при наличие на между 6 и 9 слоя. Има различни варианти на комбиниране на основни и финиш слоеве, грундове, предполагащи материали и запечатващи продукти. Избора зависи от изискванията на проекта, желанията на клиента и възможно най-удачния вариант за професионално полагане. С право би могло да се твърди, че всеки Микротопинг проект е бутиков, защото и визията на системата е различна за всеки обект, среда и клиент. За да усвоим технологията му, нашите квалифицирани служители преминаха през дълъг период от обучения за усвояване на  тази иновативна система.  Днес, с гордост можем да заявим, че клиентите ни са удовлетворени от свършената работа, от дизайн и визия, от качествата на продукта и нашето професионално отношение.

 

В банята- без свързващи, видими линии и фуги и връзки

Микротопинг е перфектното решение за модерни интериори, тип минималистична концепция. Идеално за тези, които не обичат видимите фуги, тъй като това покритите ви позволява да създавате непрекъснати повърхности.

Модерната баня се позовава на изключителни характеристики на Микротопинг и трансформира традиционната представа за стени, бани и душ кабини. Там, където постоянно тече вода с висока температура, има много пари и влага… Там покритието Микротопинг властва – здраво, устойчиво и красиво, покриващо всички вертикални и хоризонтални повърхности в това „критично“ място. За бутикова и стилна баня, за баня с уникален дизайн, с невероятно красива и луксозна повърхност – потърсете Артра. Ние знаме какво и как да го правим!

 

 

Микротопинг в бани- възможно ли е?

Микротопинг е луксозно дизайнерско покритие с уникален дизайн и характеристики. Изпълнението е изцяло (100%) ръчно и изисква много и специфични умения, сръчност и преценка. Полагането на необходимите и удачни (като изискване) за помещението слоеве, биват защитени с подходящ продукт, който „запечатва“ повърхността и прави Микротопинг непропускваем за влагата отвън-навътре. С подходящата подготовка на повърхността и изолация в долните пластове, се постига и изолация с движение „отдолу-нагоре“, т.е. пълно изолиране на влага под основата.  Това е една от причините за полагането на система МТ във влажни мокри помещения, поддушови зони, душ кабини, тоалетни, а дори и СПА / Релакс центрове (вкл. парни бани).  Изключителните му характеристики го правят устойчив и много подходящ за такова предназначение, като бонус е непрекъснатост в дизайна, т.е. без фуги и прекъсване!

 

 

Избор на Цветове, ефекти, финиши… в банята!

Естетиката на декоративното покритие МТ няма предел и не познава граници. Благодарение на оцветяващите продукти (т.н Колоранти – Колор пак Си), е възможно получаването на безкрайни комбинации на цветове като вариации в микроциментна основа. Интензивността на цветовете и нюансите варират в безкрайно широки граници. Възможно е да се постигнат лъскави, замъглени или супер мат ефекти, който да персонализират уникални повърхности, с голямо естетическо въздействие и елегантност. Това са мазилките за баня на Артра – нашите ТОП предложения за Вас! Мазилка за баня от Артра: претворете вашата обкръжаваща среда! Уникални Идеи, Иновативни Повърхности!