Миещи тапети за стени във вътрешни пространства

Миещи тапети за стени във вътрешни пространства

Миещи тапети за стени във вътрешни пространства. До преди няколко години миещ тапет не съществуваше като възможност. Еволюцията на този тип декорация доведе нещата до там, че днес да е съвсем нормално да има такъв тип покрития.

 

Измиваеми тапети?

Миещите се тапети имат фин слой защитно покритие, което защитава дизайна на самия тапет. Основата е направена от нетъкана повърхност с подсилена структура. Това определя от една страна здравината на тапета, а от друга- позволява редовното им почистване с вода. Необходими са още кърпа или влажен парцал, а при необходимост от премахване на петна- и неутрален препарат. С нашата ТОП дизайнерска селекция Артра, вие получавате изключително здрав и качествен тапет (като материя) и прекрасна визия. С грижата на добър стопанин, този тапет е практически вечен или поне достатъчно дълготраен.

Тапетите от колекцията на Артра

Тапетът с нетъкана подложка е отличен декоративен материал за вътрешни пространства. Благодарение на своята иновативна структура, тапета  идеално покрива (и перфектно прикрива) дефекти върху повърхността на стените. Това означава, че преди поставяне на декорацията не са необходими съвършено гладки стени. Важен бонус на този тип тапети е, че те не съдържат никакви вредни вещества в състава си. Те отговарят на най-строгите Европейски законови изисквания, валидни за такива продукти. Миещи тапети за стени във вътрешни пространства!

 

Характеристики на тапети Артра

Материала на нашите тапети е нетъкана структура с усилена подплата, произведен в Германия. Основата дава здравината на тапета, както и неговата устойчивост на различни влияния на фактори от околната среда. При желание за премахване на тапета след дълъг период на ползване, отлепването е много бързо и цялостно.

Тапетът е устойчив на вода и не се деформира при обилно намокряне. При обратното му изсъхване, той възстановява своя първоначалния си вид. Уникалните свойства на този материал са сигурна бариера срещу поява на плесени или гъбички. Силно устойчив на механични въздействия и лесно почистване- това са миещите тапети на Артра!

 

Измиваеми тапети цени

Всеки тапет има определен ценови диапазон в зависимост от някои фактори.  Офертните ни предложения стартират от приблизително 90,00лв (по-стари колекции) до към 195лв без ДДС/1м2. Важни са- освен размера на стените и съответно тапета, още и колекцията, дизайна, основата (за сухи/ влажни помещения). В определени периоди, производителя има кампании за отстъпки, така че и нашите клиенти ще имат възможност да се възползват от такива отстъпки. Качеството е гарантирано, а цените са справедливи- можете да се убедите сами в това!

 

Тапети в баня?

Не всички тапети за удачни за използване във влажни помещения и бани. Тапет поставен под течаща вода на пръв поглед е невъзможна комбинация. Да, но.. вече не! С Колекцията тапети „H2O“ на Артра, ние поставяме ново начало и приложение за този тип интериорни декорации. Този тип тапети се изработва от специално фибростъкло, което позволява присъствието му в особено влажна среда. Говорим дори под течаща вода – зоната на баня и под душовете. Отделно от това, иновативната технология за дигитален печат плюс богатата цветова гама, изпълва пространството с необятни и невероятни декоративни ефекти. Удоволствието си заслужава, убедете се сами!

Разгледайте голям избор от домашни тапети, включително уникални рамки за тапети, ролки и мостри в разнообразни цветове, шарки и дизайн. Заповядайте в нашите Шоурум арт пространства- Пловдив, София и Варна! Очакваме ви с иновативни и изгодни предложения за Вас!