Микротопинг иновативно покритие за под и стени на база микроцимент

Микротопинг иновативно покритие за под и стени

Микротопинг иновативно покритие за под и стени. Иновативна система за полагане на продукт на база микроцимент за всякакви хоризонтални и вертикални повърхности. Готовото покритие е без прекъсване и фуги, с цялостен дизайн и стилна визия на естествен камък. Този ТОП продукт се нарича Микротопинг.

 

Микротопинг?

Микротопинг е фино модифицирано покритие на циментова основа с минимална дебелина от само 2мм.  Той притежава висока устойчивост на изтъркване и прилепване към почти всякакъв тип основи. Това му качество го прави идеален за успешно полагане върху бетон, стомана, дърво, плочки, а дори и стъкло!!? Микротопинг е една от най-разнообразите системи за полагане. Това е така защото той може да съдържа различни комбинации между съставни продукти, цветове, финиш завършване, лаково покритие.. Това го прави уникален и абсолютно бутиков, тъй като системата е различна за всяка среда (според нейните характеристики и изисквания). С една дума- Микротопинг иновативно покритие за под и стени!

 

Микротопинг за под

Микротопинг е идеален за вътрешно приложение със своята характерност да има приемственост между под и стени в цялостния интериорен дизайн. Тази непрекъснатост дава цялостен и завършен вид на модерна среда на обитаване. Системата е  идеална за финиш върху стар бетон. При ново строителство трябва да се има предвид слягане на сградата и пластовете, което може да окаже негативно влияние върху вече „излятата“ повърхността. При по-слаби движения (от слягане или земетресение), системата може да ги поеме и повърхността да остане цяла и непокътната. Като цяло, Микротопинг притежава устойчивост на износване, огъване и натиск, които го правят перфектен избор за подова повърхност!

 

Микротопинг за стени

Стените обикновено се декорират с декоративни бои, мазилки или арт пана. В нашия случай, говор за иновативно покритие- не само за стена, което да придаде цялостен вид на интериора. Микротопинг за стени е ненадминато усещане за естествената красота на камъка, нежно докосване и стилна визия. Наслагването на шарките по повърхността от различните слоеве се дължи на видовете системи и майсторството на изпълнителя. Визията е зашеметяваща – много красива и модерна, съвсем не студена както в повечето случай на циментово/ бетон покритие. С Микротопинг имате арт покритие, което е иновативно и модерно, напълно индивидуално с цветове и финиш детайли. С една дума- бутиково покритие за под и стени!

 

Накратко- Микротопинг!

Само в 2-3мм дебелина, с Микротопинг е възможно да се подновят съществуващи повърхности върху различни типове основа като бетон, саморазливни подове, керамика, дърво. И всичко тава без тяхното премахване. Микротопинг представя извънредни залепващи свойства, висока устойчивост на изтъркване, и климатичен стрес; той се проявява безупречно върху подово отопление, поради отличната си топлопроводимост. Микротопинг претворява съществуващата среда в уникална и модерна, стилна и вълнуваща, естествена и различна..

Артра предлага на Вашето внимание италианка дизайнерска система Микротопинг- иновативно покритие за под и стени. Тънко циментово покритие без фуги за бутикови интериори.