Непрекъснатото пространство на Mикротопинг® – извор на вдъхновение и пълноценно наслаждение на интериора

Микротопинг Артра покритие за стени, под, пространства и бани

Непрекъснатото пространство на Микротопинг®…

Микротопинг® е перфектен за тези, които искат непрекъсната, иновативна и стилна повърхност, която може да направи всяко пространство уникално. Независимо дали става дума за минималистична модерна среда, Микротопинг® се откроява като основен интериорен елемент, или класическа, извънградска или винтидж среда, това покритие завършва стила с изискана дискретност.

Можете да персонализирате Микротопинг®, като изберете нюанси и създадете лъскави, замъглени или киселинни ефекти, за да го направите точно така, както Вашето въображение го иска и „вижда“.

 

Защо да изберем Микротопинг®?

 

Иновативен материал и то само в 3мм

С дебелина от само 3мм, Микротопинг ® ви позволява да подновявате съществуващите повърхности и различни видове основи (бетон, саморазливни покрития, керамични и дървени повърхности, фаянсови плочки…), без да се налага да ги премахвате. Необходимо е само те да бъдат здрави и без движения в тях.

Микротопинг ® е изключително устойчив на климатични промени и лесен за почистване. Той е перфектен и там, където се използва подово отопление.

Микротопинг е покритие на основа микроцимент с малка дебелина и без фуги, без прекъсване Микротопинг е покритие на основа микроцимент с малка дебелина и без фуги, без прекъсване

 

Приемственост на вашите идеи: без свързващи и видими линии, фуги и връзки

Микротопинг® е идеалното решение за тези, които не обичат видимите фуги, тъй като ви позволява да създавате непрекъснати повърхности. Идеални за вътрешни (интериорни) и външни (екстериорни) пространства – без фуги.

Изключителни характеристики на Микротопинг® го правят идеален както за хоризонтални, така и за вертикални повърхности, като гипсокартон или зидария, стени, бани и душ кабини. Микротопинг ® дава пространство на вашите идеи, без да прекъсва линии.

Микротопинг ® в бани и мокри помещения, възможно ли е това?

Микротопинг ® е дизайнерско покритие с уникален дизайн и бутикова красота. Изпълнението е ръчно и изисква специфични умения и сръчност. С подходяща защита е възможно полагането му в влажни мокри помещения, поддушови зони, душ кабини, тоалетни, та дори и СПА релакс центрове (парна баня).  Изключителните му характеристики го правят устойчив и много подходящ за такова предназначение. И всичко това без фуги е прекъсване!

Микротопинг е дизайнерско покритие за полагане във влажни мокри помещения, поддушови зони, душ кабини, тоалетни, та дори и СПА релакс центрове

 

Цветове, ефекти, финиши… естетиката на цимента няма предел

Благодарение на тониращите продукти, е възможно получаването на безкрайни цветни вариации на микроциментна основа.

Интензитетът на цвета и нюанса могат да варират от количеството продукт смесен с полимера, както и от типа използван цимент (сив или бял).

Възможно е да се постигнат лъскави, замъглени или супер мат ефекти, който да персонализират уникални повърхности, с голямо естетическо въздействие и елегантност.