Нови предложения за иновативен дизайн с мазилки от естествен произход (МАРМО ПЕРЛА от АРТРА)

 

Нови предложения за иновативен дизайн – какъв тип мазилки?

Нови предложения за иновативен дизайн с мазилки от естествен произход- ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЕ МармоПерла от АРТРА. Следвайки последните тенденции в интериорният дизайн, Лаборатория „АРТРЕ“ в Сицилия, създаде вълнуващото приключение  и дизайн МармоПерла. Неподозирана емоция стаена в красиви и нежни нюанси, целуната от морския бриз и живителната сила на Слънцето..

 

Какво представлява мазилката МармоПерла?

МармоПерла е мазилка на варовикова основа, с класически марморино ефект. Пъстра палитра от нюанси, богата на светлина и перлени отблясъци, нежност и емоция. Новите материали на линията се простират между простотата на непрозрачното и безкрайната елегантност на перлите. Стил, мекота на докосване, дизайнерска повърхност, следваща последните тенденции в тази област.

Възможности на мазилка МармоПерла?

Мазилка МармоПерла е ценен дизайнерски похват при създаване на стилна и елегантна повърхност. Тя е носител на нов стил, нова тенденция на декорация и украса на интериорните пространства. МармоПерла е богат на наситени нюанси, които „отключени“ от светлината, придават на мазилката невероятно дълбочина и смисъл.

 

Потърсете ни- къде?

Шоурум град Пловдив, бул.“Христо Ботев“ № 92 В, БЦ Рилон, ниво „-1“.

Предстоящо Откриване на Арт Шоурум в град София- очаквайте съвсем скоро..

 

МАРМОПЕРЛА: класическият „Марморино“ е ефект Перла. Артра www.artra.bg