Перлена боя за стени или декоративните бои с перлен ефект

Перлена боя за стени, от Артра! Уникални идеи, иновативни повърхности!

Перлена боя за стени. Декоративните бои с перлен ефект са вълнуващо стилни и интересни като декорации. Те имат почти магическото свойство да пречупват светлината и да трансформират интериора по един вълшебен начин. Техният благороден лукс бива високо оценен от клиентите и също толкова предпочитан . Фината елегантност на мазилката я прави подходяща за използване в класически и неокласически среди, както и в модерни такива.

 

Перлена боя- що е то?

Перленото покритие е тип гланц със средна интензивност, който е едновременно красив и лесен за почистване. Декоративното покритие от перла е със средно ниво на отразяване на светлината от финиш повърхността- някъде между 10 и 30%. Характеризира се с висока степен на издръжливост (вкл.и на влажност и плесен). Поради това е предпочитана декоративна мазилка за стени в зони с голям трафик. Този тип перлена декорация е предпочитана главно поради стилната си визия, луксозно покритие и бляскави зони на експониране на светлината.

 

Перфектното място за перлена боя

Коя би била най-удачната употреба на перлената боя? Най-общо казано, това са стени в зони с висок трафик на движение на хора. Освен това- поради издръжливостта си на влажни условия, тя може да бъде полагана и в такъв тип помещения. Силната ѝ устойчивост срещу плесен е бонус към характеристиките на този тип боя за стени. При нарушаване структурата на боята и последващите поправки, има възможност те да бъдат маскирани и поправени, но това е (макар и) малък негатив за финиша. Повърхността на стената под покритието е необходимо да бъде равна и гладка, за да няма дефект, който да „прозира“ в горните слоеве на мазилката с перли.

 

Избор на цвят

Изборът на цвят и финиш на перлената боя са фактори от съществено значение. Защо е така? Синхронизиране на търсения цвят и желан финиш са взаимно свързани и важни решения. След като дълго сте преценявали и направили избор за цвета, то обмислете и финиш визията. Балансирайте цвета и финиша със стила на помещението, неговото предназначение и очакванията ви от неговото вътрешно послание. Имайте предвид типа на мазилката с перли и факта, че при този арт продукт има по-силен ефект на отразяване на светлината. Независимо дали е изкуствена или естествена, тази фосфоресциращ ефект е видим и осезаем.

 

Общи характеристики на перлените бои

Перлените бои имат своя специфична визия и стил. Общите им характеристики биха били важна част от взимането на решение за точно определен тип мазилка за интериорни пространства. Перлените бои и мазилки се характеризират с елегантен финиш и стилна презентация, великолепно дизайнерско решение за вътрешни среди. Те са създадени на водна основа, което ги прави безопасни и безвредни за човешкото здраве. Съществен бонус е тяхното бързо изсъхване и отлично покритие. Налични са различни цветови нюанси от картел.

 

Символика на перлените цветове

Значенията на перления цвят биха могли да се крият в избраната цветова гама. Перлата е символ на лукс и уникален стил. Те символизират богатство, благополучие, дълголетие и успех. Черният цвят в перлена структура е символ на мъдростта и живота, докато белия цвят е символ на щастлив съвместен живот. Розовите са символ на романтика и нежност, докато златните са ярък израз на богатство и просперитет.

 

Перлена боя за стени, от Артра! Уникални идеи, иновативни повърхности!