Тапети като иновативно дизайнерско решение за интериорен дизайн

Тапети като иновативно дизайнерско решение за интериорен дизайн

Тапети като иновативно дизайнерско решение за интериорен дизайн. Тапетите са покритие за стена, което придава определен стил и дава „душа“ на мястото, където са поставени. Това е художествен елемент, с чиято помощ интериорния дизайнер може да проектира пространството по много различен начин. Тапета би могъл да се превърне в арт решение за всеки интериор и стил.

 

Тапета и неговото послание

Всеки тапет има свое собствено послание и език, на който го отправя. Абстрактен стил, ретро или модерен, геометричен или на ивици, бляскав финиш или матова повърхност – всеки вкус би могъл да бъде задоволен с предлаганите опции. Тапета провокира настроение и емоция, която оживява в тази специфична среда. Това е вид специфична аура, която е продължение на съзнанието на всеки един индивид. Затова е важен внимателния избор, визия и харесване от страна на клиента, в чийто дом този тапет ще бъде поставен. Тапети като иновативно дизайнерско решение за интериорен дизайн!

 

Колекция 2021 Артра

Желаете да сътворите вашето малко кътче на отмора и отпускаща почивка от зноя на деня? Да добавите малко емоция и цвят в сивото ежедневие на забързания, голям град? Търсите богата колекция от идеи и луксозни дизайнерски тапети, с които да трансформирате вашето пространство? Изберете подбраните предложения на водещи европейски фирми и дизайнери, при това само с едно щракване на компютъра. Това са иновативни идеи, които ще променят вашата среда на обитаване – лесно и елегантно, както само те биха могли!

 

Тапети за детска стая

Любимите ни деца са нашата гордост, слабост и надежда. За да израснат те се нуждаят от своята приказна среда, изпълнена с любими герои от книжки, песни и филми. Тапетите, които могат да станат желан декор в техните стаи биха ни съдействали много в тази посока.Те имат принадената стойност на приказна тайнственост, както и комфорт към заобикалящия ги интериор. По този начин те растат, а средата им помага да успяват да изразят своята индивидуалност. Да не говорим, че те са и голямо забавление за малките палавници! :)

 

Тапет за всекидневна

Всекидневната е стаята с най- голямо значение за интериора на дома. Тя е своеобразен център, негово съвършено „ядро“. В сърцето на дома, тапета винаги има специално място. Независимо от дизайн и концепция, тапета може да бъде в пълно съзвучие и баланс с вашето усещане за хармония и стил. Това е, което би придало повече топлина, повече уют и съдържание на вашето лично пространство- място, с което да бъдете горди и да му се радвате. Препоръчваме използване на класически дизайни- например цветни такива, като нюансите трябва да бъдат взаимно допълващи се, а не твърде контрастиращи. Изчистеното пространство дава повече въздух и стилна минималистична концепция за вътрешен дизайн.

 

Тапет за преддверие и коридор

Първото впечатление за дома ви, ще бъде от начина, по който изглежда коридора или преддверието на дома ви. Съветваме ви да не го пренебрегвате. Поради ограниченията в големината на пространството, нямате много опции. Целта е да се избегне претрупване на стилове и и елементи. Препоръчваме да обърнете внимание на дизайни тапети, с които – чисто визуално, вашето пространство става по-просторно.  Можете да използвате неутрален или топъл цвят, с който да кажете „Добре дошли“ на Вашите гости с едно приятно първо впечатление.

 

Тапет за спалня

Спалнята е най-личната зона в едно жилище.  Това е място за уединение, почивка, спокойствие, хармония и баланс. Тази зона да бъде подходящо декорирана според разположението, големината и желания стил. Специално внимание трябва да обърнете на стената срещу леглото. Това е първото усещане, което ще ви обгърне при събуждането сутрин и последното, което ще виждате вечер. От друга страна, влизането в стаята ще започва с впечатлението, което създава тапета, поставен на стената над леглото. Независимо от стила, това е вашата зона на комфорт- помислете внимателно своите идеи и ги въплътете в реалност. Това може да стане с нашата богата колекция дизайнерски тапети за стени от Артра!

 

Избор за всеки вкус от Артра

Независимо от стила на жилището ви- дали е модерно, традиционно, романтично или натурално, това е мястото, където вие намирате спокойствие, почивка и уют. Вие можете да се оттеглите в края на натоварения делник, за да посрещнете спокойствието и насладата от тишината във вашия свят, вашия собствен остров на уединение и отмора. Чрез нас и Артра открийте богатата гама от тапети за стени – изискан интериор за вкуси вкус и стил!