Тапетите- предпочитан елемент за декорация на интериорни пространства

тапети-Пловдив

Историята ни разказва..

Тапетите – предпочитан елемент за декорация на интериорни пространства. Те извървяват дълъг път, за да бъдат днес това, което всъщност еволюцията им помага да са. Египтяните са първите , който използват стъблата на диворастящия папирус за производство на материал, върху който да пишат и рисуват. Китайците обаче създават тапета с неговото настоящо предназначение- да краси и вдъхновява. Днес тапета е символ да стилно и разумно решение за преобразяване на вътрешните пространства като опциите за материал, стил, дизайн, финиш, релеф за безкрайно много и различни – за всеки вкус и предпочитания!

 

Артра- тапети Пловдив

Артра – тапети Пловдив! Нашата арт компания предлага различни видове тапети и арт колекции от лидери в бранша си. Италианските тапети на Технографика са произведение на изкуството, с ярко откроим стил и вълшебни дизайни. Немските тапети от дизайнерска колекция „Елеганс“ са много разнообразни и откриват нови светове в интериорното аранжиране.

Само няколко ролки от оригинално арт пано ще превърнат обновяването на вашата стая в дизайнерския проект в съответствие с най-новите световни тенденции на интериорната мода. Бихте ли желали да преобразите интериора на дома, вилата, хотела, ресторанта си? Ако отговора е положителен, вие сте на правилното място. Потърсете ни за актуална Оферта и ние ще ви изпратим нашето дизайнерско предложение.

 

Ключови характеристики на тапети Артра

Ключовите характеристики на тапети Артра са следните:

– материал от най-високо качество, произведен в Италия/ Германия;

– авторски дизайн и бутиково изпълнение;

– текстура на тапета / релеф, а не просто гладка повърхност;

– подходящи типове тапети за различни условия на заобикалящата среда (вкл. и за влажни зони с течаща вода);

– идеално прилепване дори и при наличие на малки дефекти и неравности по стенната повърхност;

– безопасност – без съдържание на хлорин, фибростъкло и други опасни потенциално съставки;

-устойчивост към вода (дори и при намокряне, не се деформира, а след изсъхване запазва формата си без изкривяване);

– високо устойчивост на механично въздействие;

– лесни за почистване (парцал и вода).

 

Италианските шедьоври на Технографика

Прекрасни образци от художествено творчество, обединили в себе си последните дигитални технологии на принтиране и типичния италиански стил, съвършенство до последния детайл! Освен това, тапетите са произведени съгласно действащите екологични норми,с мисъл за защита на околната среда и човешко здраве.

Производителят предлага различни основи, в зависимост от предназначението на тапета. Абсолютна иновация са звукоизолиращите тапети, подходящи не само за стени, но и за тавани, със свойства на поглъщане на звукове, шумове, уникална акустична изолация. Съществува и група тапети (Н2О), която е подходяща за поставяне в мокри помещения, където има висока степен на влажност, наличие на пари и екстремни температури.Съществуват тапети с по-гладък или по-релефен финиш в зависимост от предпочитанията на всеки клиент. Богат избор за ценители на качеството и стилния дизайн!

 

Немски тапети колекция Елеганс

Най-високо качество и интересни дизайни, подходящи за всяка среда. Немски производител с високи стандарти за производство! Основа на тапетите е нетъкан текстил, произведен в Германия, който се отличава със здравина, различни текстури хармониращи със съответния модел,  безвредни за хора и домашни любимци, устойчив на вода и пари. Най-приятната новина за домакините е неговото лесно и бързо почистване- само с вода.

Експлоатационните характеристики на тапетите „Елеганс“ отговорят на много международни стандарти за такъв тип стенни покрития. Те са и устойчиви на избеляване и с висока степен на пожарна безопасност. Това касае както основата на тапета, материала, така и латексните мастила и принтиращата технология. С една дума- вие си гарантирате безопасност за здравето, на вас и вашето семейство. А това не е хич малко, нали?

 

Какво представляват тапети Артра?

Дизайнерски тапети с високо качество на печат, стилен дизайн, създаващо неповторим интериор чрез претворяване на околната среда на обитаване в едно вълшебно място за мечти, изпълнено с много уют, топлина и тишина.. за да чуем себе си. За вашия дом и душа – подарете си това неповторимо усещане за хармония, баланс и съзерцание, което преобразява и отморява… Тапети Пловдив– от Артра! Възползвайте се от нашите ТОП дизайнерски предложения за Вас!

Интериорни предизвикателства за всеки вкус и стил! Богата Колекция от луксозни Италиански тапети за ценители. Визуални графични послания, които рисуват о откриват нови светове на хармония, баланс и съвършенство.. Неподправена атмосфера, която променя качествено интериорна на вътрешните ви пространства!

Да разгледаме и поръчаме- как?

Посетите ни и разгледайте уникалните Каталози на Артра, мострени пана в реален размер и вид, както и варианти относно дизайн, получете професионална консултация и съвет от нас:

Шоурум АРТРА Пловдив, намиращ се на бул. „Кукленско шосе“ № 526 (срещу входа на завод “Рекорд”), телефон за връзка: 089 545 0484 (Лазарина) или 089 545 0484;

Шоурум София, бул.”Акад. Иван Гешов” № 100, тел. 089 555 3739 (Гери). Очакваме Ви!

Артра- Уникални Идеи, Иновативни Повърхности!