Трансформацията на една баня (иновативна система Микротопинг®)

„Дизайна е точката, където науката и изкуството се срещат“ – Робин Матю

Домът- нашата крепост, нашата гордост, нашия съкровен свят. Създаден да успокоява, да отморява, да удовлетворява, да ..бъде! И той е- съществува заедно с нас, създаден от нашите виждания и предпочитания за уют, за топлина и спокойствие- едно малко кътче душевна превъзходност. Само наше и ничие другиго..
Иновативните технологии и материали, системи за полагане, ни съдействат със своите безспорни качества- за да имаме ние възможност да направим своя дом модерно кътче, предразполагащо за отмора след трудния делник. Днес реших да ви разкажа за един такъв материал, но не „пръв сред равни“, а нещо като величествената корона на Цар Дизайн (колкото и напудрено да ви звучи).
Микротопинг® е система за полагане, което не изисква премахване на повърхността, т.е. без шум, без прах и разбиране. Тя е многослойно покритие, което е тънко само 2-3мм. Подходящо за външни и вътрешни условия. Идеално за бани, душ кабини, СПА и релакс зони, та дори и мебели..?! При Микротопинг® нямаме фуги, няма прекъсвания, а една хомогенна, единна, цяла повърхност. Една топла прегръдка, която обгръща всичко със своите естествени обятия (дължащи се на природните материали, служещи за негови съставни компоненти). Микротопинг® е уникален и претворява всяка среда в също такава, неповторима и бутикова, която не само променя пространството, но и създава нови перспективи и възможности.
Проектът на снимката е изпълнен от нашите майстори- с богат опит в професионалното полагане на Микротопинг®, като те са изпълнили максимално възможното като желания на клиента по отношение на типа повърхност (шарки, нюанси, хомогенност). Избраният вид мивка представя суровата същност на камъка, което в синхрон с плътната структура на Микротопинг®, приближава до естеството на природното начало, естествените ЕКО материали и баланса между човек и природа. Уют, усещане за есенни листа и топлина излъчват светлите пастелни цветове от богатата палитра на Микротопинг®. Цялостната минималистична концепция на дизайна премахва старите граници и поставя нови възможности- но само за тези, които биха искали да ги изследват и да се потопят в техния безкраен кръговрат- по подобие на заобикалящия ни природен такъв. Микротопинг®- приемственост на вашите идеи: без прекъсване, без фуги, без граници..! Микротопинг®!!!