Уникален дизайн и акцент в интериорна среда

Декорация на пеперуди с италианска мазилка в зелен нюанс Артра полагане мазилка майстор
1.Описание за Проекта

Декорация на пеперуди с италианска мазилка в зелен нюанс

Цялостен интериорен дизайн – претворен в реалност! Професионално полагане на декорация – пеперуди, върху Стукко венециано (Венецианска мазилка, дело на прекрасен майстор на свободна практика). Материал: Енкаусто Фиорентино (оцветен в зелен нюанс).

 

2.Какво трябваше да направим?

Дизайнерският проект за помещението – творчески решения като стил, цветови нюанси, елементи на средата,  чисто теоретично изискаше от нас да предложим адекватно, интересно решение. Това трябваше да бъде акцент, елемент, който да подчертае, но и да хармонизира с желания от клиента дизайн. Постарахме се максимално да се „доближим“ до търсенията и усещането на клиента за визия, която да бъде елегантен завършек на тази среда на почивка.

 

3.Уникалност на решенията за декорации.

Ключов елемент от създаването на артистична среда на обитание е да бъде предложен възможно най-удачния вариант като декорация. Наличието на фактори като създаден водещ проект, желание на клиента, многовариантност на декорациите водят към няколко избрани от нас стилистични дизайна. От всички тях, най-харесвания от клиента вариант остава и този, който е най-предпочитан от клиента.

4.Краен резултат от нашата арт дейност.

Уникален дизайн съчетан умело с професионално изпълнение от Артра®! Прекрасна, стилна визия,която променя пространството и му дава нова посока, нов смисъл и нова енергия… Уникални проекти и дизайн – от АРТРА®.

Декорация на пеперуди с италианска мазилка в зелен нюанс!

 

5.Какво казва клиента за свършената работа?

„Чудесно, много стилно и свежо! БЛАГОДАРЯ!!!“