Уникална визия и иновативен ефект на естествен процес на окисление върху метална структура

Уникална визия и иновативен ефект на естествен процес на окисление върху метална структура от дизайнерска компания Артра.

Уникална визия и иновативен ефект на естествен процес на окисление върху метална структура от дизайнерска компания Артра. Идейният и творчески екип на Артра има много щури идеи за нетрадиционна декорация на стенна повърхност. Една от тях – безспорно иновативна и уникална по рода си, е италианска мазилка с декорация на естествен процес на окисление. Тя представлява стилна, красива декорация за стена или върху пана (арт панели), които могат да бъдат поставени в интериор, за да превърнат последния в уникален, единствен по рода си.

 

Основна характеристика на декорация тип естествено окисление

Окси Д’Артра декорация е прекрасна метална декорация за стена, която има ефекта на скъпоценна картина. И всичко това напълно естествено и уникално като дизайн, ефект и присъствие.

Окси Д’Артра e много ценен цикъл за интериор от най-висок клас, във вид на истинска външна оксидация. Тя ви позволява да получите истинско окисление, което е много популярно в съвременната архитектура.

 

Състав на мазилката

Окси Д’Артра желязо: комбинирана субстанция, съдържаща железен прах и добавки;

Окси Д’Артра мед: прахообразен състав, съдържащ медни прахове и добавки.

Окси Д’Артра свързваща субстнация тип „биндер“: течност, съдържаща

органични свързващи вещества, стабилизатори, добавки.

Окси Д’Артра активатор: течен продукт, съдържащ ускорители за окисляване от неорганичен характер,

стабилизатори, добавки.

Защитно покритие Окси Д’Артра Мат протектор 2К: защитен прозрачен двукомпонентен полиуретан, съдържащ

полиуретанови смоли,стабилизатори, добавки.

Подготовка на сместа и процес по полагане

 

Смесване: смесете с електрически миксер една опаковка Окси Д’Артра мед  в опаковка от 1,67л Окси Д’Артра биндер (получената смес има приблизителен живот от около 24ч). Необходимо е – по време на приложение, съставките постоянно да бъдат размесвани, за да се избегне утаяване, която ще причини липса на хомогенност в сместа.

Разнасяне: приложете 2 слоя от сместа с валяк, с къс косъм. Минимално време на изчакване (приключване процес на изсъхване) : най-малко 12ч между всяко приложение.

Окисление: Приложете Активатор- 1 или 2 слоя с четка- в зависимост от приложението и дебелината на продукта, за да се получат различни цветови нюанси. С помощта на различни инструменти имате възможност за получаване на различни стилове, съответно- неограничени декоративни решения. Оставете поне за 24ч.

Защита

: Смесете 2 компонента Протектор Мат 2К – за 5мин с права шпатула. Оставете продукта да престои за поне 4-5мин. Приложете с четка или валяк, 2 слоя използвайки кръстосана техника за нанасяне, като оставяте 24ч между всяко приложение.

 

Приложение и стил на мазилката

Благодарение на силния си експресивен характер, Окси Д’Артра се интегрира изключително добре в шикозни и градски среди, върху открити бетонни конструкции, жива дървесина, мат и стари мрамори. Благодарение на гъвкавостта си и специфичния метод на приложение, мазилката ви позволява да получавате неограничени творчески уникални и оригинални решения. Окси Д’Артра (при изпълнени професионално пълен цикъл на изпълнение), гарантира отлична устойчивост на вода и миене, и може да се използва както при външни, така и вътрешни условия.

 

 

Заключение

Свободно действащите природни закони са показани в целия им блясък и очарование. Като резултат, на бял свят се появяват уникални и оригинални творчески решения.

Уникална визия и иновативен ефект на естествен процес на окисление върху метална структура от дизайнерска компания Артра. Окси Д’Артра – мазилка, която има характер и преобразява вашето интериорно пространство. Възползвайте се от нашите дизайнерски арт предложения!